Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 13. august.

Landbruksministeren til stede under Artic Race of Norway

Landbruks- og matminister Sandra Borch er til stede under sykkelrittet Artic Race of Norway på strekningen Namsos – Trondheim. Artic Race of Norway startet i Mo i Rana torsdag, og avsluttes i Trondheim på søndag.

Jernbanestreik i Storbritannia

Fagforeningen Aslef står i spissen for streiken lørdag. Jernbanestreik i Storbritannia har forårsaket betydelige reiseforstyrrelser denne sommeren, skriver iNews. Fagforeningene er inne i en langvarig tvist med Network Rail om lønns- og arbeidsvilkår.

annonse

De venstrehendtes dag

Det er Lefthanders International som har bestemt at 13. august er de venstrehendtes dag. Målet er å sette en stopper for det Lefthanders International mener er diskriminering av venstrehendte.

Mulig Haaland-debut for Manchester City på hjemmebane

Det spilles sju kamper i Premier League i dag. Blant annet spiller Manchester City mot AFC Bournemouth på Etihad Stadium. Erling Braut Haaland skåret to mål i sin første Premier League-kamp for Manchester City mot West Ham i 0–2 seieren forrige helg. I dag kan Haaland få sin debut på hjemmebane for sin nye klubb.

Casper Ruud spiller semifinale i ATP-turnering

Casper Ruud vant kvartfinalen i ATP1000-turneringen National Bank Open i canadiske Montréal mot Felix Auger-Aliassime med 2–0 i sett. Med det gikk han lett videre til semifinale, som spilles i dag. Det ligger snaut 60 millioner kroner i den totale premiepotten.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 5 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 22 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte