Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
21 mars 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 21. mars.

Forsvarsanalyse legges fram

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) presenterer Forsvarsanalysen 2023. Analysen skal et bedre grep om den strategiske utviklingen i Forsvaret. Rapporten er ekstra aktuell etter at Russlands angrep på Ukraina har skapt stor ustabilitet i vår del av verden.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Drapet på Bård Lanes i Tønsberg opp for retten

Drapet på Bård Lanes i Tønsberg kommer opp for Vestfold tingrett. 20. april 2021 ble 33 år gamle Bård Lanes skutt på Kilen i Tønsberg. Han døde senere på sykehus. Fire menn er tiltalt i drapssaken. I mars 2021 ba politiet Lanes om å skaffe opplysninger om en kriminell mann. Mannen politiet ønsket informasjon om, er blant de tiltalte.

Utenrikspolitiske redegjørelse

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) legger tirsdag fram sin årlige utenrikspolitiske redegjørelse for Stortinget. Redegjørelsen i fjor var i hovedsak viet krigen i Ukraina og hvilke konsekvenser den har for Norge og det internasjonale samfunnet.

Forsvarsministeren til Brussel

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) deltar i Schuman Security and Defence Partnership i Brussel. EU-forumet, som avholdes for første gang, skal være en arena for dialog mellom EU og hele gruppen av partnere, inkludert stater og sentrale organisasjoner. Den sikkerhetspolitiske situasjonen i Europa og problemstillinger knyttet til forholdet mellom EU og partnere, er blant temaene som vil bli diskutert.

Annonse
Annonse

Natos årsrapport legges fram

Tirsdag legger Nato-sjef Jens Stoltenberg fram Natos-årsrapport for 2022. Framleggelsen finner sted på Natos hovedkvarter klokken 14.00.

Flere norske jenter i mesterligaens kvartfinaler

Flere norske jenter skal i aksjon når det tirsdag spilles to kvartfinaler i mesterligaen i fotball for kvinner. Emilie Haavi, Sophie Roman Haug og Mina Bergersen, som alle spiller for Roma, møter fjorårets tapende finalist Barcelona. På det spanske laget spiller Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen. Også Frida Maanum og hennes Arsenal skal spille kvartfinale tirsdag. Londonklubben tar turen til Tyskland for å møte Bayern München. Kampene er den første av to oppgjør.

Vålerenga jakter revansje mot Storhamar

Storhamar vant 2–1 hjemme mot Vålerenga i det første semifinaleoppgjøret i ishockey. Tirsdag møtes lagene igjen, denne gang i Jordal Amfi i Oslo. Det spilles best av sju i semifinalene.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse