Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Redaksjonen
Artikkel
13 april 2023 09:24
Del på Facebook
The Sickening feirer 20 år med konsert på Kulturfabrikken. Foto: Arrangøren
The Sickening feirer 20 år med konsert på Kulturfabrikken. Foto: Arrangøren

I sommer og høst blir det igjen metall på Kulturfabrikken, skriver Kulturfabrikken i en pressemelding.

Først ute i juli er Hüsmänsköst med Higgs Boson som support, før The Sickening feirer 20 år som band i slutten av september.

Annonse
Annonse

22. juli – Hüsmänsköst m/Higgs Boson som support

Kristiansundsbandet Husmanskost startet i 2015 og er endelig tilbake på scenen igjen. Etter 8 utgivelser og snart i studio for å recorde nummer 9 med sine røtter hovedsakelig i grind, eksperimenterer de stadig vekk med forskjellige vri og tvister på stilen for hver skive. Sjangre er ikke så viktig så lenge låtene er bra sydd sammen med atmosfære og intensitet!

Higgs Boson starter kvelden. I en æra preget av hat og mørke, steg Higgs Boson ut fra treningsstudioet i Knife City for å bringe hardcore og powerviolence i form av en aggressiv, ustrigla og hensynsløs knyttneve med kniv på et skateboard i full fart inn i trynet på verden. Med et lass av utgivelser siden oppstandelsen i 2012 og en ny fullengder på vei, skal Higgs Boson ta Kristiansund i hodelås og gi det kokos til folk ler og griner om hverandre.

30. september – The Sickening 20 ÅR – med support og gjester

The Sickening er 20 år og det skal markeres tungt med konsert sammen med support og gjester.

– Kompromissløs dødsmetall fra Kristiansund som vil blåse ørevoksen inn det ene øret, og ut det andre i 220 BPM, skriver Kulturfabrikken.

Annonse
Annonse

Bandet har holdt det gående i 20 år fra oppstarten i 2003, og har ikke veket fra den kompromissløse musikkstilen de peilet seg inn på i starten. Det er brutal og rett i trynet dødsmetall med masse energi som deles med publikum hver gang bandet går på en scene. Nå er bandet klare for å markere sine 20 år i hjembyen. Hva som vil skje i løpet av kvelden vites ikke i skrivende stund, men det vil bli gjester, supportband, skåling og dansing slik bare The Sickening kan levere!

The Sickening har ikke vært overproduktive, men har brukt tid og omtanke bak hver utgivelse. Først med demoen «Soiled Rotten» som ga bandet en kontrakt for 2 utgivelser med spanske Xtreem Music. Der ble platene «Death Devastation Decay» og «Sickness Unfold» utgitt. Mellom utgivelsene hadde vokalist Stjernestøv en pause fra The Sickening slik at gitarist Markspist håndterte vokalen på «Sickness Unfold».

Med en retur til bandet for Stjernestøv begynte de å jobbe med nytt materiale, og ga ut EPen «Sadistic Self Mutilation» på amerikanske Sevared Records.

Derfra gikk bandet på nytt inn i studio og spillte inn en EP som ble gitt ut på vinyl titulert «Realm of Putridity». Utgivelsen har EPen «Sadistic Self Multilation» som B-side.

The Sickening består i 2023 av Espen «Beist» Antonsen på trommer, Pål «Markspist» Bjerkestrand på gitar, Stein-Olav «Bulle» Havnen på bass og Sigve «Stjernestøv» Torland på vokal.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har altså brukt snart én time på å vente på ferger, og brukt nesten én time om bord på ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDer er ein feil ved oppsettet over forbruk på ferga mellom Vestnes og Molde. Ikkje samme frekvens på lørdag, søndag ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDersom du har et snev av geografikunnskap vil du ha fått med deg at eg på vei til Sandsøya så ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse