Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
01 juni 2023 08:40
Del på Facebook
Fra venstre: Gruppeleder for Senterpartiet i Kristiansund Henrik Stensønes, leder i Kristiansund Arbeiderparti Arne Grødahl og Senterpartiets Alf Yttervik-Adolfsen.
Fra venstre: Gruppeleder for Senterpartiet i Kristiansund Henrik Stensønes, leder i Kristiansund Arbeiderparti Arne Grødahl og Senterpartiets Alf Yttervik-Adolfsen.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regjeringen presenterte i dag nyheten om at Campus Kristiansund blir tilført en nytt studie.

Studiet er beregnet for pedagoger som ønsker tilleggsutdanning/etterutdanning.

Annonse
Annonse

Studiet ble innvilget etter søknad fra nettverk på Nordmøre. Emnet er inkluderende praksis på Nordmøre og det er NTNU som leverer studiet. Det er 4,6 millioner som er bevilget i forbindelse med tiltak for desentralisert utdanning.

Alle barnehager og skoler i Kristiansund er inne i denne læringsløypa. Studiet ender opp i en master, beregnet på å gjøre laget rundt barnet sterkere. Studiet spenner både pedagogikk og spesialpedagogikk.

Annonse
Annonse

Leder i Kristiansund Arbeiderparti, Arne Grødahl, uttrykker glede over at nytt studie legges til Campus Kristiansund: – Vi håper på at dette er starten på et langvarig og godt samarbeid med NTNU, sier han.

Gruppeleder for Senterpartiet i Kristiansund Henrik Stensønes slutter seg til de som er glade for den stadige styrkningen av Campus Kristiansund. – Dette er viktig for det gir våre lærere og pedagoger mulighet til å tilegne seg kompetanse og kunnskap ved å ta studiene på Campus Kristiansund, sier han.

Senterpartiets Alf Yttervik-Adolfsen uttrykker at det er viktig at tilbudet om et desentralisert studietilbud styrkes da det fører til at utdanningen kan tas nærmere eget hjem og familie. Han sier også at studiet styrker hele Nordmøre da dette er et regionalt prosjekt.

Ordfører Kjell Neergaard sier han er imponert over det gode arbeidet som gjøres med Campus Kristiansund av alle involverte. Ordføreren er også overbevist om at dette er bare begynnelsen på Campus Kristiansund sin vekst. – Dette er høyt prioritert også politisk, avslutter Kjell Neergaard.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 6 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse