Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
07 september 2023 14:27
Del på Facebook
En skjermdump av regionskalenderen på KSU.NO, som viser den foreløpige oversikten over hva som skjer på førstkommende lørdag, den 9. september 2023.
En skjermdump av regionskalenderen på KSU.NO, som viser den foreløpige oversikten over hva som skjer på førstkommende lørdag, den 9. september 2023.

Kulturkalenderen på KSU.NO for Kristiansundsregionen vokser stadig med både flere arrangører, flere arrangementer og mer besøk av publikum. I den skrivende stund ligger det hele 432 annonserte fremtidige arrangementer i kalenderen.

KSU.NO og NettStudio har over en lengre periode utviklet et kalenderkonsept med en målsetning om å skape den beste og foretrukne oversikten over hva som skjer i Kristiansund og på Nordmøre.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

En slik tjeneste har vært etterspurt av både arrangører og publikum i en årrekke.

Ønsker samarbeid med flere arrangører

Så langt har vi identifisert flere suksesskriterier for videre utvikling og drift av en slik tjeneste. Den må være redaktørstyrt, inneha en stor grad av automatisering ved at flest mulig arrangører automatisk synkroniserer sine kalenderdata mot KSU.NO, mulighet for å fange opp arrangementer vi sosiale media, automatiske og manuelle kvalitetssikringsrutiner og hyppig synkronisering m.m. Vi har allerede samarbeid med flere større arrangører og vi ønsker å få med flere.

Automatisk integrasjon

De største arrangørene kan få direkte tilgang, enten via integrasjon av billettsystemer, egne nettsider eller tilgang til KSU.NOs kalendersystem. Dette gir en god kvalitetssikring av kalenderens innhold, som blir synkronisert hver eneste time med eksterne kalendere, billettsystemer, eventer fra sosiale media og manuelt innlagte arrangementer.

I tillegg er det mulig for våre lesere å foreslå arrangementer på KSU.NO. En forutsetning er at arrangementet er offentlig, har et visst publikumspotensial og befinner seg i regionen. Arrangementer som er store og populære nok til at at man setter seg i bilen og faktisk drar dit, er det som definerer størrelsen på regionen. Derfor er det naturlig å ta med arrangementer av en viss størrelse fra hele Nordmøre og i tillegg Hustadvika og Heim.

Annonse
Annonse

Vi jobber med funksjoner som skal gjøre det mulig for brukerne å skalere sine egne interessesoner.

Videreutvikling og drift

Vi jobber kontinuerlig med å drifte innhold i kalendersystemet og ved leilighet forbedre brukergrensesnitt for både publikum og for arrangører.

Vi har planer om å distribuere kalenderen både på offentlige skjermer og andre godt besøkte nettsteder og har allerede en minikalender på Brunsvika.net eksempelvis.

En forretningsmodell for videre utvikling og drift er under oppseiling og vi er i ferd med å finne samarbeidspartnere som kan bidra.

Showreel av kulturkalender på KSU.NO

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse