Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
20 september 2023 09:54
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær åpner opp i et stort intervju. Foto: Francisco Seco / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær åpner opp i et stort intervju. Foto: Francisco Seco / AP / NTB

I et stort intervju med The Athletic sier tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær at han har avslått to jobbtilbud fra Saudi-Arabia.

– Jeg har hatt en del tilbud. De to seneste var fra Saudi-Arabia. Min beste venn, som også er agenten min, går gjennom dem. Når du har vært trener i Manchester United har du en del kriterier rundt hva du vil jobbe med, sier Solskjær i intervjuet.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Solskjær fikk høsten 2021 sparken i Manchester United etter snaue tre år i jobben. Siden det har han ikke hatt noen trenerjobb.

50-åringen forteller videre at han har stor kjærlighet for England, men at han ikke føler seg bundet til en jobb der. Et nytt land og en ny kultur kan også friste, forteller Solskjær.

– DNA-et og identiteten til klubben er viktig, og jeg er nødt til å finne et sted der jeg kan være den beste versjonen av meg selv. Kanskje var det et feil valg da jeg dro til Cardiff (2014).

Annonse
Annonse

Tidligere i september bekreftet Solskjær at Norges Fotballforbund tok kontakt med han etter at Hege Riise forlot posten som norsk kvinnelandslagssjef.

Solskjærs siste kamp som Manchester United-trener kom i 1-4-tapet borte mot Watford i november 2021. Den tidligere målsniken forteller at han allerede i pausen av kampen skjønte at han ledet sin siste kamp.

– Ingen sa det til meg, men jeg skjønte det i pausen. Vi så ikke ut som et Manchester United-lag, og vi løp ikke for hverandre. Jeg fortalte spillerne at dette sannsynligvis var den siste gangen vi jobbet sammen, og jeg ba de spille med ære, sier Solskjær.

Dagen etter oppgjøret i London ble Solskjær ringt av viseformann Ed Woodward, som ba nordmannen komme til kontoret på Carrington. Der fikk Solskjær den nådeløse beskjeden, og 18 år i klubben var over for 50-åringen.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse