Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
21 september 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 21. september.

Erna Solberg møter pressen

I dag skal Høyres partileder Erna Solberg møte pressen for å svare på spørsmål om aksjehandelen som ektemannen Sindre Finnes gjorde mens hun var statsminister. Partiets pressesjef Cato Husabø Fossen sier at hensikten med pressemøtet er å svare på flest mulig av de spørsmålene som fortsatt gjenstår i saken.

Annonse
Annonse

Norges Bank med rentebeslutning

Klokken 10 i dag offentliggjør Norges Bank sin beslutning om styringsrenten. Sentralbanksjef Ida Wolden Bache informerer deretter om rentebeslutningen. I forkant har flere økonomer sagt at de tror dagens antatte renteheving er den siste på en stund, og at toppen nå nås på 4,25 prosent.

Støre deltar på FNs høynivåuke

Høynivåuka i FN fortsetter, og hoveddebatten går videre. I dag blir det også et forberedende ministermøte for «Fremtidens toppmøte» i 2024 og et toppmøte om helsedekning for alle. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) skal blant annet ha et møte med FNs generalsekretær António Guterres i løpet av dagen, og kommende natt skal han etter planen holde et innlegg.

Annonse
Annonse

Zelenskyj møter Biden i Washington

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal møte USAs president Joe Biden i Washington D.C. Besøket finner sted samtidig som Biden forsøker å få Kongressen til å godkjenne en støttepakke til Ukraina til 140 milliarder kroner. Zelenskyj får muligheten til å be Kongressen personlig om mer støtte fra amerikanerne.

Molde og Glimt spiller kamper i utlandet

Molde og Bodø/Glimt innleder hvert sitt europeiske gruppespill utenlands i dag. MFK åpner puljespillet i europaligaen med en lang reise til bortemøtet med Qarabag i Aserbajdsjan. Kampen starter klokken 18.45. Klokken 21 skal Bodø/Glimt spille mot Lugano i Sveits i første runde av conferenceligaen.

Grace Bullen kjemper for bronse i bryting

I dag skal Grace Bullen (26) fra Fredrikstad i bronsekamp i 62-kilosklassen i serbiske Beograd. De fem beste i VM er sikret plass i sommer-OL neste år, som betyr at Bullen har to sjanser til å kvalifisere seg. Hvis hun taper bronsekampen i dag, får hun omkamp om OL-billett mot taperen av den andre bronsekampen.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 3 timer siden Er fergefri E39 realistisk?
Fornuftige refleksjoner Paul!  Det som blir det aller viktigste er å bytte ut regjeringen i september 2026, slik at fornuften ...
Ketil Strand Andersen 7 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse