Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 september 2023 20:54
Del på Facebook
Hovedindeksen på Oslo Børs falt tirsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB
Hovedindeksen på Oslo Børs falt tirsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Hovedindeksen på Oslo Børs falt tirsdag med 0,36 prosent til 1278,97 poeng. Blant børsens største selskaper var det bred nedgang.

Kun tre av de 15 selskapene med høyest markedsverdi hadde oppgang tirsdag. Best gikk det for oljeselskapet Petrolia, som steg 16,5 prosent i løpet av dagen.

Verst gikk det for oljeselskapet Northern Drilling, som falt hele 83,9 prosent. Det er det største fallet siden selskapet ble børsnotert i 2017. E24 skriver at fallet kommer etter at selskapet mandag meldte at datterselskapene West Aquila Inc og West Libra Inc har tapt voldgiftssaker mot Hanwha Ocean.

Også SAS hadde en dårlig dag på børsen med et fall på 6,4 prosent etter nyheten om at de tapte 638 millioner svenske kroner i august.

Annonse
Annonse

Oljeprisen fortsatte nattens fall en stund, men tok seg opp igjen tirsdag formiddag og ble ved i 16.30-tiden omsatt for rundt 91,80 dollar fatet, som er det samme som ved stengetid mandag.

På de største Europa-børsene har trenden stort sett vært negativ. DAX-indeksen i Frankfurt hadde i 17-tiden falt med rundt 0,8 prosent, CAC-indeksen i Paris hadde falt med rundt 0,5 prosent, mens FTSE-indeksen i London holdt seg omtrent uendret.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 3 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 11 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse