Annonse

Operaen i Kristiansund inviterer nok en gang til Allsang i Vanndamman lørdag 2.september og værgudene ser ut til å bringe en ekstra fin ramme rundt arrangementet med gode utsikter for et strålende vær.

Operasjef Line Lønning Andresen gleder seg til å ønske publikum velkommen til folkefest i Vanndamman for fjerde år på rad: «Denne utekonserten har blitt en tradisjon for oss, og er en flott markering av starten på operasesongen. Vi er veldig fornøyde med årets tre Allsang-artister og er spesielt stolte av å ha med oss den kjente musikalaristen og skuespilleren Jannike Kruse»

Det blir musikk for enhver smak når Jannike Kruse, Inger Lise Bøe Bævre og Ole Andreas Silseth finpusser sangstemmene sine og gjør seg klar til utekonsert i Kristiansunds fineste parkområde.

Jannike Kruse, som vi kjenner godt som den aller første Donna Bacalao, har, i tillegg til å ha medvirket i en rekke filmer og tv-serier, lang fartstid fra musikalmiljøet i Norge. Foruten Donna Bacalao har Kruse medvirket i musikaler som Hair, Annie Get Your Gun, Fame, Spellemann på taket og Den syngende Frk Detektiv. Kruse skal lede publikum gjennom Allsang-programmet på lørdag, med selskap av ingen ringere enn Inger Lise Bøe Bævre og Ole Andreas Silseth.

Inger Lise Bøe Bævre er en musikal/revy-bauta i Kristiansund. Med erfaring fra Paraplyrevyen og Drømmesøstrene, samt konserter med Smøla Janitsjar og Kristiansund Storband, er hun en rutinert artist som vi gleder oss til å ha med på Allsang-konseptet i Vanndamman.

Ole Andreas Silseth så vi sist på scenen med Operaens Sinfonietta under Operaens Sommerfestdager i juni. Tenoren, som er bosatt i Molde, gir allsangprogrammet litt «operasjvung» og vi gleder oss til å høre han i aksjon på lørdag. Det blir ikke det siste vi ser av Silseth hos Operaen i Kristiansund denne sesongen, han medvirker også i Cole Porter-musikalen Kiss me Kate, som settes opp i februar 2018.

Disse tre sterke solistene har med seg musikere fra Operaens Sinfonietta og dansere fra Operaens Ballettsenter når de ønsker velkommen til konsert kl. 13 på lørdag. På repertoaret blir det både opera, pop, visesang og musikal-låter. Vi kan røpe at publikum selvfølgelig får høre musikk fra Donna Bacalao, operaklassikeren Nessun Dorma og vi er sikre på at alle Kristiansundspatrioter kjenner det litt ekstra i hjertet når Inger Lise synger Veit et sted og Morrasola av Øivind Elgenes. Barna kan glede seg ekstra til heliumkor med Blå ballong!

Konsertområdet åpner kl. 12 og i tillegg til konserten blir det ansiktsmaling for de yngste. Bestemors Hage skal ha et popup-bakeri ved konsertområdet og selger deilig bakst, kaffe og saft.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse