Annonse

Høstens Dansegalla Høstens Dansegalla

IBKA med tankvask for offshorfartøy på Vestbase i Kristiansund.
IBKA med tankvask for offshorfartøy på Vestbase i Kristiansund.

Norsk Gjenvinning Industri forener krefter med danske IBKA og vil konkurrere om de største oppdragene i Nord-Europa.

Fra nyttår ble alle industri- og offshoretjenester i Norsk Gjenvinning-konsernet samlet under IBKA-navnet. Det medfører at Norsk Gjenvinning Industri AS skifter navn til IBKA Norge AS, i tillegg legges ledelsen og eierskapet av IBKA i Danmark og Storbritannia inn under IBKA Norge AS med hovedkontor på Lysaker.

– IBKA er en etablert aktør i både Norge, Danmark og Storbritannia, og vi har derfor valgt å satse videre under dette navnet, forteller kristiansunderen Frode Aass, som har ansvaret for markedssatsningen i de ulike landene.

- Å forene forretningsmodell, historie og kultur på tvers av landegrenser er alltid en krevende øvelse. Men det er nettopp her de største mulighetene ligger sier Aass. Når vi deler på kompetanse, tjenester, kunderelasjoner og kapasitet har vi gode forutsetninger for å ta ytterligere markedsandeler i et stort geografisk nedslagsfelt. Vi har sterkt fokus på optimal allokering av ressurser, det er en av flere faktorer i denne ambisiøse satsingen fortsetter han.

Aass har ansvaret for omprofileringsprosessen som startet i januar. I tillegg til nytt selskapsnavn kommer endring av logo, nye webløsninger og alt som hører inn under ny profil og merkevare. Avdelingene i Kristiansund og på Nyhamna, Aukra er først ute med den fysiske omprofileringen. I løpet av påsken skal alle de norske avdelingene ha fått ny drakt. Deretter står Danmark og Storbritannia for tur.

Ansvar for stort anlegg på Mongstad

IMG 5493Frode Sandøy. Ansvarlig for offshorerelatert virksomhet i IBKA.Frode Sandøy har ansvaret for IBKA sin offshorerelaterte virksomhet som frem til nå har vært avdelingene på Vestbase i Kristiansund og Nyhamna på Aukra.

Nå gjenåpnes et 22 mål stort «state of the art» anlegg på Mongstad som administrativt blir lagt inn under Sandøys ansvarsområde.

Dette er en spenstig satsing, og vi føler timingen er god sier Frode Aass.

Stor avdeling på Herøya Industripark

IBKA er også etablert med en stor avdeling midt i smørøyet av den gigantiske næringsparken på Herøya i Porsgrunn.

Her har selskapet betjent store industrikunder som Eramet, Yara, Ineos mfl. i en årrekke.

IBKAs tjenestespekter innenfor Total Waste Management - konseptet.

IBKA er heleid av Norsk Gjenvinning-konsernet, som er markedslederen i det norske gjenvinningsmarkedet. NG samler inn alle typer avfall fra ulike trinn i næringskjeden og produserer avfallsbaserte råvarer som selges i det internasjonale markedet. Norsk Gjenvinning-konsernet er etablert med ca. 40 anlegg og mer enn 1.200 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Konsernet håndterer ca. 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for i overkant av 4 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity.

TVM Illustrasjon

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte