Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
18 september 2018 19:53
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Molde - KBK: 3–2

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller nok en solid kamp. Små muligheter på alle 3 målene. Har noen gode involveringer som redder KBK. Lite ut i feltet, men var nok ikke mange muligheter han hadde til å komme ut. Molde er rimelig tunge på dødball, og når leggene var så bra som var er det ikke enkelt å være keeper.

Bent Sørmo: 3 poeng
En kamp på litt under det jevne. Er lite med fremover, og blir fortsatt litt passiv som førsteforsvarer. Men holder likevel ganske bra unna på siden. God til å holde på ballen. Byttes ut det siste kvarteret for Aasmundsen i det som muligens skulle være et offensivt bytte.

Aliou Coly: 3 poeng
Gjør en god kamp mot Haaland, som ikke slipper noe særlig til før Coly flyttes ut på venstrebacken på slutten. Berger mye i forsvaret med sin hurtighet og styrke. Men alt for ofte unøyaktig når han skal klarere. Ballen havner i alt for stor grad til Molde som fort kommer tilbake. Og sliter igjen med være veldig ballfokusert og falle bak offsidelinjen, som på det tredje målet. Og når det først skjer så bør en i hvert fall ikke stoppe opp og rope på linjemannen. Så det var igjen dette med å luke bort de litt for store feilene.

Christophe Psyche: 2 poeng
For så vidt greie prestasjoner, men det som skjer på dødball imot er alt for dårlig. På det andre målet stiller han seg opp og skal ta ut Sarr, men idet ballen kommer til Sarr er han 3-4 meter der ballen kommer. Og det skjer mange ganger. Slike ting avgjør kamper, og når Molde er såpass gode som i går kan man ikke gjøre sånne enkle feil hvis man skal ha håp om poeng.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Jevnt over KBK sin beste forsvarspiller, selv om Molde har sin beste side der. Slår ikke gode nok dødballer framover denne gangen. Har hatt en positiv trend i hele år, og fortsetter på mange måter denne selv om det ble vanskelig mot Molde.

Amiduo Diop: 5 poeng
KBK sin bestemann. Rydder opp, snapper ballen og vinner mange dueller. Fin, dog noe enkel, målgivende pasning på Byes mål. Har et fint og effektiv steg som gjør at han kommer seg forbi motstandere med ballen under kontroll. Spiller litt over streken i flere kamper, noe som gjør at han må holde litt igjen utover i kampene for å ikke risikere rødt kort.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Ikke en god kamp av Andreas. Lykkes ikke like godt med ballen, virker usikker og utilpass, som medfører mange dårlige prestasjoner. Blir rett og slett knust av Sarr i duellen på det første målet. Byttes ut helt i slutten av kampen med Alexandersson.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Fortsetter nedturen fra forrige kamp. Kommer ikke helt med i kampen, og når han har ballen blir det ikke alt for mye av det. Mister ballen alt for ofte, og har mange feilpasninger. Sliter også veldig i det defensive mot Moldes gode sentrale spiller, men her får han ikke akkurat mye hjelp.

Bendik Bye: 4 poeng
Spiller en ok kamp. Er god til å ta initiativ uten ball, noe han egentlig har vært i mange kamper. Også god til å time løpene i forhold til offsidegrensen. Men har hatt problemer med at lagkameratene ikke alltid har fått det med seg. Men mot Molde gjorde de det i større grad, og dette ble det beste angrepsvåpenet til KBK. Scorer nok en gang et fint mål.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Som vanlig i år er han veldig ujevn i prestasjonene. Har noen gode forseringer, men blir som i de siste kampene veldig mye nesten. Litt snublefot over det, men det skaper likevel litt uro i Moldelaget. Og gir aldri opp å prøve. Men igjen, totalt sett ikke helt heldig. Byttes ut ved pause med Sørli, kanskje litt tidlig å ta han av banen om det ikke var en skade som var årsaken.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Gjør en grei kamp alene mot overmakten. En herlig type med en herlig innstilling. Scorer et fint mål, og er på hele tiden. Dog noe over streken til tider som resulterer i litt for mange kort. Nå skal det sies at når dommeren tillater at han står for nær på et frispark, er det litt underlig at han gir kort fordi han hopper opp når frisparket går, så lenge han ikke går nærmere.

Sondre Sørli: 2 poeng
Spiller andre omgang for Gjertsen. Var ikke ganske uheldig denne gang i motsetning til mot Start sist. Veldig usynlig og bidro med veldig lite. Men fortjente sjansen etter noen gode innhopp i det siste, og forhåpentligvis kommer det flere sjanser.   

Alexandersson og Aasmundsen kommer inn på slutten og rekker ikke å utgjøre noen stor forskjell mot det som var et godt Moldelag på en god dag. Resultatet gir nok ingen korrekt framstilling av spillemessige, men med litt mer nøyaktighet på dødballer hadde det likevel fort vanket poeng. Man vil miste mange unødvendige poeng ved å opptre som i dag på faste situasjoner.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse