Annonse
Annonse
Kristiansunds Liridon Kalludra jubler med laget etter 2-1 under eliteseriekampen mellom Kristiansund og Haugesund på Kristiansund stadion. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Kristiansunds Liridon Kalludra jubler med laget etter 2-1 under eliteseriekampen mellom Kristiansund og Haugesund på Kristiansund stadion. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Etter å ha ligget under 0–1 for Haugesund etter første omgang, fikk endelig KBK marginene på sin side i 2. omgang. Først utlignet Kastrati og deretter banket Kalludra inn 2–1. 

Med disse scoringene ble kontrakten med å være med på det høyeste nivået i fotball-Norge fornyet også til neste år. Ihvertfall i praksis. Det er kun teori og direkte usannsynligheter som tilsier at ikke kontrakten er sikret nå.

Det er også så herlig og fortjent at det er vår kjære lojale svenske, driblekongen og ballkunstneren Liridon Kalludra, som er den som setter prikken over i'en. Men som så mange ganger før er det den kollektive innsatsen med spillere som blør for drakta som sørger for fortjent seier i dag. Det kunne vært flere mål til KBK.

Igjen var den 12 mann i form av Uglan og resten av hjemmepublikumet til veldig god hjelp for KBK og det var fantastiske scener på slutten av kampen med spillere og publikum som feiret sammen. Alle visste hvor viktig det var med tre poeng  i dag. Målet med å holde seg i Elitedivisjonen i det vanskelige 2.året er derfor så godt som oppnådd flere runder før slutt.

Dermed har Christian Michelsen, spillerne, administrasjon, Uglan, øvrig hjemmepublikum  og støtteapparat oppnåd bragden med å befeste oss enda ett år med toppfotball på Kristiansund stadion.

Gode nyheter også for KBK2?

Dette er sannsynligvis også gode nyheter for KBK2 som sliter i sumpen i 3. divisjon og kommer til å rykke ned hvis de ikke får mer hjelp av Christian Michelsen og A-laget. Det er forståelig at man selvfølgelig ønsket å sikre plassen for KBK og at det ikke har vært rom for så mye støtte ennå. Nå er situasjonen en annen. Det er veldig viktig både for KBK og KBK2 at kontrakten for KBK2 også fornyes i 3.divisjon.

4. divisjon er ingen arena for KBKs unge talenter og A-lagsspillere som trenger kamptrening.

Heia KBK og KBK2 fremover! 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte