Annonse
Annonse
KBK-keeper Sean McDermott med sterk 5'er på børsen, på en dag hvor det dessverre må deles ut mange toere til spillere som normalt spiller mye bedre. Mye bedre i andre omgang enn i første dog. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KBK-keeper Sean McDermott med sterk 5'er på børsen, på en dag hvor det dessverre må deles ut mange toere til spillere som normalt spiller mye bedre. Mye bedre i andre omgang enn i første dog. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK–Odd: 1–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Står nok en gang en meget god kamp og berger i realiteten poenget for KBK helt alene i første omgang hvor Odd kommer alt for lett til. Har ingen mulighet på målet. Så får man håpe at kontrakten med han blir forlenget etter hvert.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 3 poeng
Sørmo spiller en grei kamp på siden. Involverer seg en del framover og har en noen innlegg som med litt mer presisjon kunne ført til sjanser. Får etter hvert bedre kontroll og slipper ikke til alt for mye på sin side.

Aliou Coly: 3 poeng
Vinner som vanlig dueller, og rydder bra unna etter hvert. Fortsatt en del unøyaktige avklaringer, men tar mindre sjanser enn før og slår mer i bakrom enn risikofylte kort pasninger. Som resten av forsvaret på hælene på Odd sitt mål, men av og til må man bare applaudere gode prestasjoner som dette var.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Spiller en kamp på det jevne til han å være og vinner dueller, spesielt i lufta. Men Odd kommer også til sjanser gjennom midten, så alt stemmer ikke i midtforsvaret heller. Bedrer seg som resten avl laget utover i kampen og står godt imot på slutten når Odd tar over igjen.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Sliter mot Odd sin gode høyreside, og får heller ikke all verden med hjelp av midtbanen foran seg. Berger seg i siste liten flere ganger med gode skli-taklinger. Er ikke med veldig fremover, men det er selvfølgelig et pluss at han scorer et mål på en kjempetabbe av Rossbach i Odds mål. Rimelig dårlige og slappe cornere.

Amidou Diop: 3 poeng
Bryter fint på KBK sin eneste sjanse i første og gjør eller det greit med ballen. Men sliter i noen dueller og er litt for mye på etterskudd. Bedømmes også i overkant strengt av dommeren i et par tilfeller som gjør at han plutselig fort kan få rødt kort, og blir derfor korrekt byttet ut.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Litt mindre synlig enn vanlig. Løper mye og står kampen ut. Kommer mer til sin rett utover i andre omgang og kommer også til 3 avslutningsforsøk som fort kunne gitt uttelling. Virrer litt mye rundt i første omgang og klarer heller ikke å demme opp for Odd sin offensiv. Men står som vanlig distansen og er en nøkkelspiller på midtbanen.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Spiller en god kamp og er KBK sin beste utespiller. Er veldig involvert i det aller meste av sjanser som hjemmelaget skaper i hele kampen. Er som vanlig god med ball. Har noen misser, men når man spiller på marginer og skaper såpass som han gjør med sin kreativitet må man regne med det. Byttes ut på tampen av kampen, sannsynligvis fordi KBK sliter litt på slutten. Stiller et lite spørsmål likevel på om han burde få spilt hele kampen i et forsøk på å vinne.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Gjertsen er som vanlig et uromoment, men det blir ikke all verden ut av det bortsett fra framspillet på Liri sin sjanse i første omgang. Utfordrer og drar seg forbi med ball, men det stopper litt opp etter dette. Sideforsyver veldig innover og etterlater en åpen «motorvei» på sin side mot Aasbak på Odd sin sterkeste offensive side. Blir egentlig lite straffet av Odd for dette, men det var rimelig nære mange ganger. Byttes ut på slutten av kampen.

Bendik Bye: 2 poeng
Er mest med bakover og gjør det solid. Skaper ikke veldig mye fremover på sin side, lar heller Stormo stå for det, selv om det selvfølgelig er et samspill. Vinner en del dueller på utspill osv., men har av og til en pussig måte å gå opp i dueller på som er helt umulig å vinne. Noen fine initiativ som ikke blir sett av medspillerne.

Daouda Bamba: 3 poeng
Gjør en grei kamp og jobber og dribler godt. Kommer til et par avslutninger, men det lukter liksom ikke mål av skuddene. Ville nok trivdes bedre som en av to spisser og har en ganske formidabel oppgave «alene» mot Odd sitt solide midtforsvar. Det skal likevel ikke mye til så kommer nok målene igjen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Kommer inn på slutten av førsteomgang og er med på KBK sin snuoperasjon. Spiller på det sikre og stabiliserer midtbanen. Gjør det til godkjent. Spiller enkle og velger gode løsninger i pressede situasjoner. Kommer også til en god avslutning som blir blokkert

Brent Lepistu og Erlend Sivertsen kommer inn i sluttminuttene for å sikre inn det ene poenget. Sånn som det virker har heller ikke KBK alt for mange offensive strenger å spille på framover.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte