Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
01 mars 2019 14:24
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United vinner og vinner. Lørdag venter bunnlaget Southampton. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United vinner og vinner. Lørdag venter bunnlaget Southampton. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds skadeliste er fortsatt lang. Ole Gunnar Solskjær vil ikke risikere å bruke noen av spillerne for tidlig.

Skadelisten til Manchester United er fortsatt fyldig. Anthony Martial, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Ander Herrera, Juan Mata, Phil Jones, Matteo Darmian og Antonio Valencia er alle blitt satt ut av spill den siste tiden. Trolig må United klare seg uten disse også mot Southampton.

– Vi har én siste trening før kampen, men jeg kommer ikke til å ta noen sjanser. Kanskje Anthony (Martial) blir klar, men det kan fortsatt være et par dager igjen, så troppen vil nok se lik ut som den gjorde onsdag, sier Solskjær.

United ligger i skrivende stund på femteplass, ett poeng bak Arsenal på den viktige fjerdeplassen. Den gir spill i mesterligaen.

Rashford tilbake

Han innrømmer at det er vanskelig å legge en langsiktig plan i et tett kampprogram og med mye skader. Avgjørelsene om hvem som skal spille blir derfor tatt nærmere kampstart.

– Man har en plan, men så får du suspensjoner, skader og den ene suspensjonen eller skaden kan endre hele dynamikken. Det handler om hvem som er tilgjengelige nå. Onsdag kveld på Selhurst Park var en tøff kamp, og innen fredag morgen er det ikke så mye tid til å rehabilitere. Vi bestemmer oss i kveld

En positiv nyhet for Solskjær er at Marcus Rashford har ristet av seg skaden han pådro seg mot Liverpool. 21-åringen fullførte kampen, men haltet til tider rundt på banen, og måtte starte midtukekampen mot Crystal Palace på benken. Rashford har vært i fyr og flamme etter at Solskjær tok over Manchester United.

annonse

Mot Southampton lørdag er han mest sannsynlig tilbake i startoppstillingen, sier Solskjær.

– Han kjente det fortsatt på onsdag, men han vil bli klar. Jeg bruker ham sannsynligvis fra start, sier nordmannen.

Svarte om stjernekeeper

Et tema på pressekonferansen var stjernekeeper David de Gea. Spanjolen er en nøkkelspiller, men rapporter i engelsk presse har handlet om at det har vært trøbbel med forhandlingene.

– Ingen oppdateringer fra meg. Klubben og David er i samtaler. Forhåpentlig blir de enige. Det er ikke i mine hender, men jeg er sikker på at vi gjør det vi kan, sier Solskjær.

Bunnlaget Southampton fikk en opptur i midtuken med 2-0-seier over Fulham. Turen til Old Trafford blir trolig langt tøffere, men Solskjær tror han møter et lag med selvtillit.

– Vi har fulgt nøye med på dem. Det var en stor seier de hadde mot Fulham. Han gjorde det strålende da han kom dit (manager Ralph Hasenhüttl), de hadde en tøffere periode tidligere i februar, men når man vinner en kamp som dette får man selvtillit, sier han.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte