Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
01 september 2019 20:02
Del på Facebook
Amahl Pellegrino utlignet for Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Amahl Pellegrino utlignet for Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christophe Psyché slutter ikke å score for Kristiansund. Søndag ble forsvarsspilleren den store helten i 2–1-seieren borte mot Ranheim i Eliteserien.

Hjemmelaget Ranheim trenger poeng i kampen om eliteseriespill også i 2019, og var på vei mot seier da Erik Tønne sendte laget i ledelsen etter 64 minutter. 13 minutter senere utlignet Amahl Pellegrino, og dypt inn i overtiden ble Psyché den store helten.

Han stanget inn vinnermålet på dødball. Det var hans sjette scoring for sesongen, og han er dermed lagets toppscorer.

– Det er så fantastisk, og spesielt det å score målet som gjør at vi vinner. Det er fantastisk for meg og for laget, sa matchvinneren til Eurosport.

Han kan knapt tro at han er Kristiansunds toppscorer.

– Det er sykt, sa Psyché.

Tapet er ekstremt surt for Ranheim, som trenger poeng i kampen om å unngå nedrykk. De ligger på kvalifiseringsplass, tre poeng foran direkte nedrykk. Opp til Mjøndalen på sikker plass skiller ett poeng. Kristiansunder på sjetteplass med 29 poeng.

– Jeg synes vi får litt som fortjent. Vi er for dårlige i de kampavgjørende situasjonene. Og så er det typisk Kristiansund å være gode på dem, sa Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport.

Sjanser

Åtte minutter var spilt da Flamur Kastrati fikk oppgjørets første gode sjanse. Og den var stor for Kristiansund-spissen. Han fikk heade fra et par meter, men utenfor.

Så var det Ranheim som spilte seg til de største sjansene utover i den første omgangen. Det første skremmeskuddet kom fra Olaus Skarsem etter en drøy halvtime, men han traff dårlig fra god posisjon.

Deretter fikk Magnus Blakstad stå alene etter godt forarbeid av Erik Tønne, men midtbanespilleren misbrukte den store sjansen.

På overtid var det superveteran Øyvind Storflors tur. Han fikk skyte fra kort hold, men Kristiansund-keeper Sean McDermott reddet.

Overtidsscoring

Den andre omgangen startet friskt. Kastrati fikk en god mulighet da han så at Ranheim-keeperen var på halvdistanse, men avslutningen gikk like over.

Fem minutter etter hvilen fikk Mushaga Bakenga en glimrende mulighet for hjemmelaget. Han fikk avslutte fra cirka fem meter, men skjøt på McDermott. God redning, men lånespilleren burde sendt hjemmelaget i føringen.

Ledermålet skulle istedenfor komme etter 64 minutter. Bakenga gikk i bakken etter duell med Psyché, og dommeren pekte på straffemerket. Tønne var sikker og satte inn 1–0.

13 minutter før slutt slo gjestene tilbake. Kastratis skudd ble reddet av Even Barli, og på returen var Pellegrino og satte inn 1–1.

Og på overtid dukket altså Psyché opp og ble den store helten.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse