fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
01 september 2019 20:02
Amahl Pellegrino utlignet for Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Amahl Pellegrino utlignet for Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christophe Psyché slutter ikke å score for Kristiansund. Søndag ble forsvarsspilleren den store helten i 2–1-seieren borte mot Ranheim i Eliteserien.

Hjemmelaget Ranheim trenger poeng i kampen om eliteseriespill også i 2019, og var på vei mot seier da Erik Tønne sendte laget i ledelsen etter 64 minutter. 13 minutter senere utlignet Amahl Pellegrino, og dypt inn i overtiden ble Psyché den store helten.

Han stanget inn vinnermålet på dødball. Det var hans sjette scoring for sesongen, og han er dermed lagets toppscorer.

– Det er så fantastisk, og spesielt det å score målet som gjør at vi vinner. Det er fantastisk for meg og for laget, sa matchvinneren til Eurosport.

Han kan knapt tro at han er Kristiansunds toppscorer.

– Det er sykt, sa Psyché.

Tapet er ekstremt surt for Ranheim, som trenger poeng i kampen om å unngå nedrykk. De ligger på kvalifiseringsplass, tre poeng foran direkte nedrykk. Opp til Mjøndalen på sikker plass skiller ett poeng. Kristiansunder på sjetteplass med 29 poeng.

– Jeg synes vi får litt som fortjent. Vi er for dårlige i de kampavgjørende situasjonene. Og så er det typisk Kristiansund å være gode på dem, sa Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport.

Sjanser

Åtte minutter var spilt da Flamur Kastrati fikk oppgjørets første gode sjanse. Og den var stor for Kristiansund-spissen. Han fikk heade fra et par meter, men utenfor.

Så var det Ranheim som spilte seg til de største sjansene utover i den første omgangen. Det første skremmeskuddet kom fra Olaus Skarsem etter en drøy halvtime, men han traff dårlig fra god posisjon.

Deretter fikk Magnus Blakstad stå alene etter godt forarbeid av Erik Tønne, men midtbanespilleren misbrukte den store sjansen.

På overtid var det superveteran Øyvind Storflors tur. Han fikk skyte fra kort hold, men Kristiansund-keeper Sean McDermott reddet.

Overtidsscoring

Den andre omgangen startet friskt. Kastrati fikk en god mulighet da han så at Ranheim-keeperen var på halvdistanse, men avslutningen gikk like over.

Fem minutter etter hvilen fikk Mushaga Bakenga en glimrende mulighet for hjemmelaget. Han fikk avslutte fra cirka fem meter, men skjøt på McDermott. God redning, men lånespilleren burde sendt hjemmelaget i føringen.

Ledermålet skulle istedenfor komme etter 64 minutter. Bakenga gikk i bakken etter duell med Psyché, og dommeren pekte på straffemerket. Tønne var sikker og satte inn 1–0.

13 minutter før slutt slo gjestene tilbake. Kastratis skudd ble reddet av Even Barli, og på returen var Pellegrino og satte inn 1–1.

Og på overtid dukket altså Psyché opp og ble den store helten.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Dette faller vel naturlig inn med Helge Orten sine planer om å bygge Molderegionen først, for så å bygge resten ...
Martin Louis Hauger 3 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
Forhåpentlig vis aldri :-)
Martin Louis Hauger 3 dager siden Parodien er det Frank Sve som står for!
Nei, parodien er det Helge Orten & co. som står for :-)
Terje Sundsbø 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Ronny OsvollDu har jo faktisk selv vist hva svaret er på spørsmålet Nye Veier stiller – målsettingen med fergefri E39 er ...
Ronny Osvoll 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Terje SundsbøFrem mot 2050 kommer 95% av befolkningsveksten på Sunnmøre, så Molde kommer fint unna fremtidige trafikkproblem. Eneste plassen i fylke ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte