fbpx
Annonse
Annonse
KBKs gutter jubler etter 1-1 av Sondre Sørli under eliteseriekampen på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs gutter jubler etter 1-1 av Sondre Sørli under eliteseriekampen på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Strømsgodset: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Selv om Strømsgodset har er visst trykk skapes det ikke all verdens av sjanser. De to målene kan han ikke gjøre noe med. De få avslutningene som kommer i nærheten av målet ellers har han god kontroll på.

Aliou Coly: 3 poeng
Coly er forholdsvis solid bakover og har god kontroll. Litt for mange feilpasninger. Som midtstopper de siste 20 minuttene går det også ganske greit.

Christophe Psyché: 2 poeng
Har dabbet av de siste kampene, og trenden fortsetter i denne kampen. Skjer mye rart med ballen. Og taper alt for mange dueller, som på det andre målet til Godset. Skal sies at hele laget til KBK var alt for ball-fokusert i det tilfellet. Byttes med Sørmo de siste 25 minuttene.

Henrik Gjesdal: 4 poeng
Solid kamp og KBK sin bestemann. Tar for seg i duellene. Jevnt over gode prestasjoner. Imponerende med tanke på det lille han har fått av spilletid den siste tiden.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Grei kamp av Erlend. Villig med fremover, men blir mye nesten. Byttes med Aasbak de siste 25 minuttene.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Har tatt store steg i det offensive utover sesongen. Dog litt mer opp og ned denne gangen. Har virkelig etablert seg i rollen.

Amidou Diop: 3 poeng
Har som vanlig en del fine offensive initiativ. Har et voldsomt bra steg når han tar med seg ballen. Litt slurvete i det defensive.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Gjør mye bra fremover og er den som skaper mest hos KBK. Gjør en elendig førsteforsvarsjobb i forkant av Godsets første mål.

Sondre Sørli: 3 poeng
Blir litt junior i duellene mot tøffe og energiske og tøffe spillere hos bortelaget. Fortsetter å utfordre med ballen, men blir ikke all verden ut av det. Scorer mål i et KBK-angrep det var trøkk i.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Prøver og prøver uten noe særlig resultat. Positivt at han ikke gir opp, men det har hatt en tendens til å bli for mye nesten.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Jobber og sliter som han alltid gjør. Men det blir kanskje litt for mye løping andre steder enn foran målet til Godset. Litt for ofte tomt foran mål når KBK angriper. Når det er sagt blir han snytt for mål når linjemannen feilaktig vinker for offside. Byttes den siste knappe halvtimen.

Christoffer Aasbak, Bent Sørmo og Jesper Isaksen kommer inn uten at det utgjør noen stor forskjell.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte