Annonse
Annonse
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.

«Gong etter gong har vi fremma framlegg om å gjennomføre rasjonalisering av både administrasjonen samt prioritere i drifta, for å styrker dei vidaregåande skulane i fylket»

Gong etter gong har vi blitt stemt ned av Ap, Høgre, Venstre som har skubba problema føre seg, og signalisert kutt og omorganisering av dei vidaregåande skulane i fylket.

Ap og Høgre har vore svært så tydelige på at dei ynskjer endring av skulestrukturen her i fylket, og utelukka ikkje skulenedlegging.

FrP og Sp er dei einaste partia som har vore klokkeklare på at skulestrukturen ikkje skal endrast dei neste fire åra, heller ynskjer ein styrka både tilbodet og innholdet i dei desentraliserte skulane.

Der finnast ingen grunn for at til dømes Stranda, Sykkylven, Rauma eller Tingvoll eller andre vidaregåande skular skulle bli nedleggingstruga, og FrP kjem til å kjempe for skulane og innholdet i skulane i heile fylket.

FrP kjem i neste periode til å setje dei vidaregåande skulane fyrst, og prioritere desse framføre ein stadig auka administrasjon og auka offentlig byråkrati i fylkeskommunen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte