Annonse
Annonse
Steinar H. Høgsve. Foto: Privat
Steinar H. Høgsve. Foto: Privat

Det er åpenbart at valgkampen tilspisser seg. Spesielt Frps Frank Sve er på krigsstien og harselerer med de fleste.

Hvis det er slik at både samferdselsminister og finansminister fra Frp er enige med Sve i utredning om Romsdalsaksen er det vel ingenting som hindrer dem i å sette i gang? Hvis han venter på at fylket skal uttale seg, blir jeg svært skeptisk. Det er ikke mange dagene siden eldreministeren fra Frp og Sunnmøre glatt overså at Møre og Romsdal fylke gikk inn for at eldreombudet burde legges til Kristiansund, og plasserte ombudet i Ålesund stikk i strid med rådet fra fylket. Ny E39 er et statlig prosjekt, da får Staten gjøre de utgreiinger som er nødvendig. Hva er det som gjør at velgerne skal stole på at Frp-ministrene hører på hva fylket sier angående Romsdalsaksen når eldreministeren glatt overså rådet angående eldreombudet?

Når det gjelder sykehussaken kan de forskjellige innspillene om hvem som er for eller mot, hvem som kan gjøre noe med det lokalt, regionalt eller sentralt forvirre de fleste. Sykehuseierne har vedtatt bygging av nytt sykehus på Hjelset.

Forutsetningen for det nye sykehuset var at det skulle gi bedre tjenester enn de to «gamle» sykehusene hver for seg. Det er tvilsomt om dette blir tilfelle.

Etter utsettelse og kostnadssprekk ble prosjektet både forsinket og forminsket. Derfor mener Kristiansund Senterparti at man bør gå vekk fra drømmen om fellessykehus og bevare sykehuset i Kristiansund, med fullverdig fødeavdeling, barneavdeling og akuttfunksjoner.  Skulle fellessykehuset bli bygd, blir det sannsynligvis så lite at det vil være behov for sykehuset i Kristiansund uansett. Derfor vil Kristiansund Senterparti slå ring om sykehuset vårt.

 

Steinar H. Høgsve, bystyrekandidat Kristiansund Senterparti

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Tidligere meningsinnlegg

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte