Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Steinar Melby
Artikkel
19 juli 2019 12:21
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag 20. juli skal MS «Nautica» ligge til kai ved Storkaia mellom kl. 9 og 17, mens gjestene opplever Atlanterhavsveien og andre severdigheter i regionen.

Det luksuriøse skipet, med kapasitet til 684 gjester og et mannskap på 400, har vært innom nordmørshovedstaden flere år på rad.

– Denne gangen er det på et 30-dagers cruise med en reiserute litt utenom det vanlige. Opplevelsene står i kø for gjestene, som i hovedsak er amerikanske. Mange kommer til å benytte anledningen til å oppleve Atlanterhavsveien i ulike kombinasjoner, enten det er Kvernes stavkirke, Håholmen eller marmorgruvene på Eide. Noen skal også på guidet gåtur i byen, sier markedsansvarlig Erika Indergaard i Kristiansund og Nordmøre Havn.

Rederiet Oceania Cruises hører til øvre premiumsjiktet og er kjent for høy kvalitet på mat og elegante omgivelser om bord.

Skipet startet i Dublin og har seilt via Lerwick på Shetland til Bergen, langs med kysten nordover til Hammerfest og videre til Russland. Fra Nordkapp er de nå på vei sørover igjen og med en full dag til kai i Kristiansund. Turen går videre til Sognefjorden før det blir besøk i både København, Stockholm og Helsinki, tre dager i St. Petersburg og til sist via Tallinn, Helsingborg og Skagen til sluttdestinasjon London.

Nautica er et forholdsvis lite skip med kapasitet til 684 gjester og et mannskap på 400. Hun er 181 m lang og 30 277 bruttotonn.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse