fbpx
Annonse
Annonse
Lill-Kristin Fahle
Kronikk
Lill-Kristin Fahle
16 april 2020 09:58
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Gårsdagen var en fin dag i en annerledes tid. Måtte innom en tele/mobil-butikk for å kjøpe ny lader til mobilen før en to meters avstand, ingen berørings-kaffe med Anne-mi.

Lykkelig etter etterlengtet sosialt påfyll og masse latter ramler jeg inn med posene mine hjemme og det plinger inn en sms i det jeg åpner døra. Litt glad og spent (en kan aldri vite) åpner jeg meldinga.

Det er fra Mobil/tele-sjappa:

img 8428

Altså, er det MULIG. Dette har skjedd meg før, dog med andre bedrifter og jeg synes det er sprett hakke irriterende .Jeg er blitt gammel og sær og ønsker kun å få kjøpe mitt produkt i fred ? Men i mangel av noe annet å gjøre åpner jeg meldinga..

img 8445

Av en eller annen grunn (brakkesyke) fortsetter jeg å lese og tom for østrogen som jeg er får jeg lyst til å bite litt fra meg, så jeg fullførte undersøkelsen. Jeg holder alltid igjen på alternativet svært fornøyd , fordi for å oppnå den fra meg bør selger også finne en kur for kreft, samt sikre fred i midt-østen.

img 8434

Jeg svarte samvittighetsfullt og saklig, helt til jeg kom til fri-tekst feltet, og meg i fritekst når jeg er frustrert kan raskt bli en utfordring for mottagers mentale helse.

Jeg skulle inn for å kjøpe ny lader til mobilen min. Selgeren, et lite drops av en ung mann var særdeles oppmerksom og hyggelig. Ja faktisk så hyggelig at jeg i mitt stille sinn forbannet aldringsprosessen og angret på at jeg ikke hadde gjort noe med håret i det minste. Men jeg fikk formidlet mitt behov med å lade flere ting med samme lader. Han fram en dobbeldecker av en lader og fant ny kabel og sa noe om pakkeprisAkkurat her i prosessen hadde det gått opp for meg at jeg sikkert kunne vært hans mor og jeg så på han med andre briller. Han var fortsatt et drops, høflig og imøtekommende. Foreldrene hans kan klappe seg selv på skuldrene.

Men å selge meg en lader og en kabel er ærlig talt ikke rakettforskning.

Jeg var meget fornøyd med besøket helt til jeg kommer hjem og mottar et gnagsår av en sms. En ting er denne merkelige prosedyren med å mase på sms, men jeg tenker også på hva dere utsetter selgeren(e) for. I denne overvåkningstid kommer det helt sikkert opp for dere hvem selger er. Hadde jeg fått skikkelig dårlig service skulle jeg alltids tatt kontakt med rette vedkommende. Jeg undres rett og slett over dette fenomenet og hvorfor dere ikke har klart å følge opp at jeg ikke ønsker å delta i spørreundersøkelser kun fordi jeg har vært innom å kjøpt et deksel. Jeg gjentar, selger og produktet var strålende. Ikke dere som avgjør at kunde skal foreta en dybdeanalyse av handelen i ettertid.

Takk for meg

For ca 10 år siden ble jeg rammet av en subaraknoidal hjerneblødning. Dramatikk, ferden gikk fra Herman Døhlens til st.Olavs hospital og med den ypperste kunnskap og kompetanse fra begge steder (poeng; lokalsykehus) gikk dette meget bra. og HER kunne det kanskje vært passende med et par sms’r i etterkant.

 • Hva synes du om innstillingen til ambulansepersonalet som hentet deg
 • Hvordan opplevde du runden i CT-maskina og radiologen som kjente deg godt fra før som greide å holde maska til tross for at hun så på bildene at her var det fare på ferde
 • Tiden det tok før du fikk hjelp av en lege
 • Serviceinnstillingen ombord i ambulanseflyet
 • Teamet på st. Olavs forståelse av mitt behov
 • Løsningen nevnte team anbefalte og ikke minst foretok
 • Informasjonen jeg fikk av alle fra lokalsykehuset til nevrokirurgen på st.Olavs om relavante produkter og tjenester
 • Og sist men ikke minst om nattsøster Vigdis og hennes noe radikale innstilling til små doser morfin

Det ville vært så uendelig mer relevant..

Avslutningsvis vil jeg takke alle, nå viser vi solidaritet i praksis folkens. Det er surrealistiske dager vi er i. Husk avstand, håndvask og hensyn. Dugnaden er snart over.

Stay close, see you on the flip side

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

I Stortinget stemte Frp, SV og Sp 14. mai i fjor, sammen for et forslag om å bevare fødeavdeling i ...
Enda en nærsynt moldenser... Det er øyelegesenter den gjengen burde fått påstandert der sørpå. De er jo blinde. Det blir ...
FRP vil stoppe all infrastruktur i fylket, og ta vekk 20- tals milliardar statlege investeringskroner i Møre og Romsdal. Opera ...
For noe vrøvl fra Kjølmoen igjen, AP kunne ha redusert takstene de doblet i fylket gjentatte ganger, etter at Frp ...
Lama Vik 5 dager siden Møreaksentoget går 13 september!
Frank. I staden for å ta invisteringane ut av fylket– kan du ikkje heller jobbe for å få ned bompengane? ...
"Og for de av oss som er mer opptatt av faktiske resultater enn av det politiske spillet, så er det ...

Mest aktive

 • Terje Sundsbø 166 comments
 • Lars Svein Valderhaug 110 comments
 • Lama Vik 36 comments
 • Jan Rune Haukvik 30 comments
 • Vidar Hölm 24 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte