fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 juli 2020 05:35
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 15. juli.

Kvinne død etter knivstikking i Sarpsborg

Tre kvinner ble natt til onsdag knivstukket forskjellige adresser i Sarpsborg. En av dem er bekreftet omkommet, melder politiet. En gjerningsmann er pågrepet.

– Vi er trygge på at vi har tatt gjerningsmannen og at det kun er snakk om én person, understreker Olav Unnestad, som er leder for felles operative tjenester i Øst politidistrikt, til NTB. En annen kvinne er kritisk skadd, og en er lettere skadd.

17 flere koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 9.001 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

Dette er en økning på 17 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 20 tilfeller.

Trump signerte Hongkong-lov

President Donald Trump skrev tirsdag under på en lov og en presidentordre som gjør slutt på Hongkongs unike handelsstatus og ilegger sanksjoner på banker.

– Hongkong vil nå bli behandlet på samme måte som Fastlands-Kina. Ingen privilegier, ingen spesiell økonomisk handelsstatus og ingen eksport av sensitiv teknologi, sa presidenten på en pressekonferanse.

Verdens befolkning når 8,8 milliarder i 2100

I 2100 kommer det til å bo 8,8 milliarder mennesker på jorden, viser en stor studie publisert natt til onsdag. Det er to milliarder færre enn FNs anslag.

Ved slutten av århundret kommer 183 av 195 land til å falle under nivået som er krevd for å opprettholde befolkningsnivået, når tilstrømmingen av immigranter ikke er regnet med, skriver en internasjonal gruppe forskere i The Lancet.

Høyesterettsdommer innlagt på sykehus

Den 87 år gamle høyesterettsdommeren Ruth Bader Ginsburg er innlagt på sykehus med det som kan være en infeksjon og får intravenøs behandling, opplyser domstolen.

Ginsburg har tidligere blitt behandlet for kreft i bukspyttkjertelen. Som en av fire liberale dommere følges Ginsburgs helsetilstand nøye av Trump-administrasjonen, som ønsker å utnevne en ny dommer som kan vippe høyesterett i en mer konservativ retning.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 16 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte