Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
22 august 2020 20:07
Del på Facebook
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre mål tidlig i andre omgang var det som skulle til for å få Kristiansund tilbake på vinnerporet i Eliteserien. KBK slo Sarpsborg 3–1.

Fem minutter etter pause fikk storscorer Amahl Pellegrino muligheten fra straffemerket. Dermed var ti avgjørende minutter i gang for Kristiansund. Seks minutter etter Pellegrinos straffescoring scoret Liridon Kalludra før Pellegrino satte sin andre for dagen tre minutter senere.

Jørgen Strand Larsen fikk inn en sen redusering før Oskar Siira Sivertsen kunne fastsette sluttresultatet til 4–1 i sin eliteseriedebut. Fra seksten meter smalt han ballen i lengste hjørne. Dermed scoret 16-åringen etter kun seks minutter på banen.

– Jeg er jo ikke normalt en sånn nervøs type, men i dag var det skikkelig ille. Ja, jeg var veldig nervøs, sier Sivertsen til lokalavisa Tidens Krav.

– Jeg hadde veldig fokus på at jeg skulle ut å gjøre en god jobb. Og det gikk jo greit, sier en svært lykkelig målscorer.

Tomålsscorer Pellegrino var imponert over unggutten.

– Fantastisk. Han er ekstremt god for alderen sin. Han har beina godt plantet på jorda, og trener masse på egen hånd. Det er en som virkelig har lyst til å oppnå noe i fotballen, så dette unner jeg ham virkelig, sier han til Tidens Krav.

– Vårløsning

Kristiansund kom til dagens kamp med en god periode i ryggen. De tapte riktignok 2–1 mot tredjeplasserte Odd forrige runde, men sto før det med tre strake seiere. Dermed har de dobbelt så mange seiere de fire siste kampene som de fikk de ti første.

– Det svinger i første, men jeg synes vi stort sett er det beste laget. Det er herlig når det første målet kommer. Når vi får den første scoringen kommer vårløsningen, sa trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampen.

– Vi ble enige om å gjøre ting enklere og tørre mer framover. Da føler jeg det løsner mer, sa dobbeltscorer Pellegrino.

– Forjævlig dårlig

De satt dermed Sarpsborg virkelig på plass etter at østfoldingene slo Molde 2–1 forrige runde. Til tross for to seiere de siste fire kampene ligger de kun tre poeng foran Mjøndalen på kvalifiseringsplass.

– Den første er det deler der vi er bra. Det var et fundament før andre omgang. Men da føles det som at de ikke engang trenger å skape sjanser, sa Sarpsborg-trener Mikael Stahre.

– Det er forjævlig dårlig.

Sarpsborg 08 får nok en tøff kamp neste runde. Neste søndag står nemlig Bodø/Glimt på motsatt banehalvdel. Samme dag skal Kristiansund spille mot Sandefjord.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse