fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 august 2020 20:07
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Tre mål tidlig i andre omgang var det som skulle til for å få Kristiansund tilbake på vinnerporet i Eliteserien. KBK slo Sarpsborg 3–1.

Fem minutter etter pause fikk storscorer Amahl Pellegrino muligheten fra straffemerket. Dermed var ti avgjørende minutter i gang for Kristiansund. Seks minutter etter Pellegrinos straffescoring scoret Liridon Kalludra før Pellegrino satte sin andre for dagen tre minutter senere.

Jørgen Strand Larsen fikk inn en sen redusering før Oskar Siira Sivertsen kunne fastsette sluttresultatet til 4–1 i sin eliteseriedebut. Fra seksten meter smalt han ballen i lengste hjørne. Dermed scoret 16-åringen etter kun seks minutter på banen.

– Jeg er jo ikke normalt en sånn nervøs type, men i dag var det skikkelig ille. Ja, jeg var veldig nervøs, sier Sivertsen til lokalavisa Tidens Krav.

– Jeg hadde veldig fokus på at jeg skulle ut å gjøre en god jobb. Og det gikk jo greit, sier en svært lykkelig målscorer.

Tomålsscorer Pellegrino var imponert over unggutten.

– Fantastisk. Han er ekstremt god for alderen sin. Han har beina godt plantet på jorda, og trener masse på egen hånd. Det er en som virkelig har lyst til å oppnå noe i fotballen, så dette unner jeg ham virkelig, sier han til Tidens Krav.

– Vårløsning

Kristiansund kom til dagens kamp med en god periode i ryggen. De tapte riktignok 2–1 mot tredjeplasserte Odd forrige runde, men sto før det med tre strake seiere. Dermed har de dobbelt så mange seiere de fire siste kampene som de fikk de ti første.

– Det svinger i første, men jeg synes vi stort sett er det beste laget. Det er herlig når det første målet kommer. Når vi får den første scoringen kommer vårløsningen, sa trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampen.

– Vi ble enige om å gjøre ting enklere og tørre mer framover. Da føler jeg det løsner mer, sa dobbeltscorer Pellegrino.

– Forjævlig dårlig

De satt dermed Sarpsborg virkelig på plass etter at østfoldingene slo Molde 2–1 forrige runde. Til tross for to seiere de siste fire kampene ligger de kun tre poeng foran Mjøndalen på kvalifiseringsplass.

– Den første er det deler der vi er bra. Det var et fundament før andre omgang. Men da føles det som at de ikke engang trenger å skape sjanser, sa Sarpsborg-trener Mikael Stahre.

– Det er forjævlig dårlig.

Sarpsborg 08 får nok en tøff kamp neste runde. Neste søndag står nemlig Bodø/Glimt på motsatt banehalvdel. Samme dag skal Kristiansund spille mot Sandefjord.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Hei KSU.no! Ser at dette er ein redaksonell artikkel. Sidan politiske opponentar ikkje får uttale seg i denne artikkelen reknar eg ...
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug 1 dager siden Ferjer og forurensning
Ja batteri drift er og blir ulønnsomt ikke bare det, ferjene kan ikke brukes til annet som å tas ut ...
Asgeir Fosnavåg 1 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
For fleire år attende vart eg klar over Sves private kamp om å få kyststamvegen vår til å gå via ...
Jan Rune Haukvik 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
@jon ingar eikSå du vet heller ikke hvordan disse to prosjektene finansieres helt ulikt? 
Roy Gravdehaug 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
Vi kan være uenige i mye vi her i fylket, men så dumme tror jeg faktisk ikke Nordmøres befolkning er. ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte