Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 august 2020 20:07
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansunds Liridon Kalludra doblet ledelsen kun minutter etter at Amahl Pellegrino hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre mål tidlig i andre omgang var det som skulle til for å få Kristiansund tilbake på vinnerporet i Eliteserien. KBK slo Sarpsborg 3–1.

Fem minutter etter pause fikk storscorer Amahl Pellegrino muligheten fra straffemerket. Dermed var ti avgjørende minutter i gang for Kristiansund. Seks minutter etter Pellegrinos straffescoring scoret Liridon Kalludra før Pellegrino satte sin andre for dagen tre minutter senere.

Jørgen Strand Larsen fikk inn en sen redusering før Oskar Siira Sivertsen kunne fastsette sluttresultatet til 4–1 i sin eliteseriedebut. Fra seksten meter smalt han ballen i lengste hjørne. Dermed scoret 16-åringen etter kun seks minutter på banen.

– Jeg er jo ikke normalt en sånn nervøs type, men i dag var det skikkelig ille. Ja, jeg var veldig nervøs, sier Sivertsen til lokalavisa Tidens Krav.

– Jeg hadde veldig fokus på at jeg skulle ut å gjøre en god jobb. Og det gikk jo greit, sier en svært lykkelig målscorer.

Tomålsscorer Pellegrino var imponert over unggutten.

– Fantastisk. Han er ekstremt god for alderen sin. Han har beina godt plantet på jorda, og trener masse på egen hånd. Det er en som virkelig har lyst til å oppnå noe i fotballen, så dette unner jeg ham virkelig, sier han til Tidens Krav.

– Vårløsning

Kristiansund kom til dagens kamp med en god periode i ryggen. De tapte riktignok 2–1 mot tredjeplasserte Odd forrige runde, men sto før det med tre strake seiere. Dermed har de dobbelt så mange seiere de fire siste kampene som de fikk de ti første.

– Det svinger i første, men jeg synes vi stort sett er det beste laget. Det er herlig når det første målet kommer. Når vi får den første scoringen kommer vårløsningen, sa trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampen.

– Vi ble enige om å gjøre ting enklere og tørre mer framover. Da føler jeg det løsner mer, sa dobbeltscorer Pellegrino.

– Forjævlig dårlig

De satt dermed Sarpsborg virkelig på plass etter at østfoldingene slo Molde 2–1 forrige runde. Til tross for to seiere de siste fire kampene ligger de kun tre poeng foran Mjøndalen på kvalifiseringsplass.

– Den første er det deler der vi er bra. Det var et fundament før andre omgang. Men da føles det som at de ikke engang trenger å skape sjanser, sa Sarpsborg-trener Mikael Stahre.

– Det er forjævlig dårlig.

Sarpsborg 08 får nok en tøff kamp neste runde. Neste søndag står nemlig Bodø/Glimt på motsatt banehalvdel. Samme dag skal Kristiansund spille mot Sandefjord.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 5 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 20 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte