fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 oktober 2020 13:37
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forsvarer sine spillere, men ønsker å se dem bedre mot Newcastle lørdag.Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forsvarer sine spillere, men ønsker å se dem bedre mot Newcastle lørdag.Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier at folk forsøker å skape splittelser i laget hans og mener det er typisk for en storklubb i motgang.

Det uttalte nordmannen da han holdt pressekonferanse foran lørdagens Premier League-kamp borte mot Newcastle. United tapte 1-6 hjemme mot Tottenham sist og trenger sårt en seier.

I etterkant av tapet har det dukket opp spekulasjoner i britisk presse om at Solskjær er kommet på kant med stjernespilleren Bruno Fernandes, og at portugiseren ikke lenger har troen på nordmannen som manager.

Det avviste Fernandes blankt i et intervju med portugisisk TV onsdag kveld. Solskjær er fornøyd med sin elev.

– Det er mange sjanser for dem som fra utsiden ønsker å skape splittelse. Jeg synes Bruno snakket veldig bra om det. Vi er Man United, vi kan ikke bry oss om alle andre. Vi må bare gå videre, sier United-sjefen.

Velkommen til United

Fernandes har spilt nesten alt av kamper siden han kom til klubben i januar. Den svake sesonginnledningen er hans første skikkelige nedtur i United-drakten.

– Han er ikke vant til å tape ligakamper. Nå er det «Bruno, velkommen til Man United». Dette er det som skjer når du taper kamper.

– De (mediene og andre) ønsker å skape splittelse mellom oss. Men det kommer ikke til å skje, for dette er en gruppe som ønsker å jobbe hardt sammen og holde sammen, sier Solskjær.

– Harry er sterk

Fernandes-situasjonen er ikke den eneste utfordringen som har dukket opp for Solskjær i landskampoppholdet siden forrige seriekamp.

Lagkaptein Harry Maguire har måttet tåle kritikk etter å ha blitt utvist for England, mens Paul Pogba skapte nye overskrifter da han igjen uttalte at han drømmer om å spille for Real Madrid.

– Fotballen er slik at du er i søkelyset hele tiden. Når han (Maguire) spiller for England som slår topprangerte Belgia, er det bare normalsituasjon. Og så får du overskriftene når du blir utvist. Det får vi bare håndtere. Jeg vet at Harry er veldig sterk, og jeg vet at han vil slå tilbake. Han ønsker å spille og jobbe seg ut av dette.

Om Pogba-situasjonen sier Solskjær følgende:

– Paul er vår spiller. Han skal være her i to år til. Jeg er sikker på at han ønsker å gjøre sitt beste for oss, og vi ønsker også å få det beste ut av ham.

Må slå tilbake

Solskjærs lag har kun tatt tre poeng på de første tre seriekampene. Begge hjemmekampene har endt i tap, og det blir viktig å opprettholde den gode bortestatistikken i Newcastle.

– Vi trenger en respons fra spillerne, slik vi alltid gjør (etter et tap). Vi ønsker å dra opp dit og dominere og kontrollere kampen. Resultatet er selvfølgelig veldig viktig, men jeg ønsker å se at kroppsspråket og tankegangen vår er positiv igjen, sier manageren.

– Vi kommer til å gå for seieren, og jeg ønsker å se spillere som jobber for poengene. Vi må vise at vi kan håndtere slike smeller som vi fikk sist.

Solskjær må klare seg uten spissen Anthony Martial de neste tre kampene ettersom han ble utvist mot Tottenham. Veteranen Edinson Cavani er hentet inn siden sist, men er ikke spilleklar ennå.

– Edinson har ikke vært med og trent med resten av gruppen fordi han er i karantene, forklarte Solskjær.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Roy Gravdehaug 11 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
Noen som kan hjelpe Sve til og finne frem på nettstedet Slettmeg.no  Sve 2021:Korleis denne strategien har klart å bli torpedert ...
Audun Karlstrøm 17 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
Konsulent Jan Erik Horgen foretok en tredjepartsvurdering av utredningen til SVV om RA vs MA høsten 2019 og konkluderte med ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Oppspinn rundt Romsdalsaksen og Veøy
@Vidar HölmDin forakt for fornminner er nok ikke spesielt relevant – Riksantikvaren sin mening veier nok tyngre.
Terje Sundsbø 18 timer siden Oppspinn rundt Romsdalsaksen og Veøy
@Vidar HölmDin forakt for fornminner er nok ikke spesielt relevant – Riksantikvaren sin mening veier nok tyngre.
Lama Vik 19 timer siden E39 – hovedformål og kostnader
Problemet, Paul Andreas, er vel at både bedrifta og familien for lengst har flytta frå Vestlandet når alle alternativ på ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
@Arne AlmaasSunnmøre regionråd er Norges største regionråd. Medlemskommuner: Giske, Fjord, Hareid, Herøy, Sande, Stranda, Sula, Sykkylven, Ulstein, Vanylven, Vestnes, Volda, Ørsta ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 33 comments
  • Lars Svein Valderhaug 22 comments
  • Jan Rune Haukvik 17 comments
  • Lama Vik 16 comments
  • Vidar Hölm 12 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte