Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
03 november 2020 20:50
Del på Facebook
KBKs Bendik Bye ble rundens beste spiller på Per Erik Hoems KBK-børs på KSU.NO mot Bodø Glimt på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBKs Bendik Bye ble rundens beste spiller på Per Erik Hoems KBK-børs på KSU.NO mot Bodø Glimt på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Bodø/Glimt: 2–3

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Kunne tatt det første målet uten at det var en tabbe. Noen små feilberegninger i lufta og noe i overkant små-ambisiøs i utspillingsfasen et par ganger. Men alt i alt en grei kamp trass i tre baklengs.

Bent Sørmo: 3 poeng
Offensiv og god fremover på banen. Får kjørt seg litt mer bakover, men det blir fort en avveining når man ofrer mye framover. Slipper til uvanlig mange legg fra sin side. Byttes de siste 10 minuttene.

Aliou Coly: 3 poeng
Coly spiller som vanlig med stor entusiasme og vinner mange dueller. Avslutter som høyreback, og kunne da vært mer oppmerksom på siste målet. KBK endrer muligens litt for mye i de bakre rekker med 10 minutter igjen, men var kanskje tvunget til det.

Christophe Psychè: 2 poeng
Bryter spillet flere ganger fra starten av. Den ene gangen etterfølges det av en glimrende gjennombruddspasning til Pellegrino på det første målet. Spiller egentlig en grei kamp, men det overskygges litt av at han lager et unødvendig straffespark, samt misser markeringen på det siste målet. 

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Har litt bedre tak defensivt enn på motsatt back. Slår gode dødballer og er ivrig framover. Mister ballen som gjør at Bodø får en enorm kontring, men skulle strengt tatt hatt frispark i den situasjonen. Byttes de siste 10 minuttene.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Forholdsvis sikker med ball og god i dueller. Noen feilskjær bakover er det, men stort sett god gjennomføring mot en tøff motstander. Markerer seg framover med flere gode pasninger.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Gjør en veldig god jobb med å ta ut Saltnes, som er en av Bodøs beste spillere. Løper som vanlig veldig mye. Ikke like synlig framover som vanlig, men likevel en solid kamp. Byttes de siste 20 minuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Er i god form og presterer bra framover. Meget ball- og pasningssikker, men kunne nok sluppet ballen tidligere ved noen tilfeller. Får litt trøbbel med å plukke opp Berg til tider, men løser egentlig den greit totalt sett. Byttes de siste 5 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Kommer tidvis litt bort i denne kampen, som også i forrige kamp. Kommer til et par fine avslutningsmuligheter, som blir litt slappe. Har en veldig bra fart med ball i beina som han burde utnyttet bedre. Byttes de siste 20 minuttene.

Bendik Bye: 5 poeng
Hver gang Bye spiller kommer han til sjanser, og denne kampen er intet unntak. Er flink til å posisjonere seg, og til å time innløp og går dermed sjelden i offside. Kommer til flere gode sjanser, og har gode legg. Scorer et fint mål på corner. Kunne fort hatt flere mål. KBK sin bestemann.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Scorer sitt 20. mål for sesongen på en flott gjennomløpning. Denne gangen som midtspiss. Har flere gode muligheter, blant annet en stor sjanse på slutten som kunne avgjort kampen til KBK sin fordel. Jobber godt hele kampen.

Pål Erik Ulvestad, Faris Pemi, Amin Askar, Ivar Furu og Noah Solskjær kommer inn i løpet av den siste halvtimen. Sistnevnte med sin debut i Eliteserien.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse