fbpx
Annonse
Annonse
Sander Berge og Ole Gunnar Solskjær møtes til dyst når Sheffield United får besøk av Manchester United torsdag kveld. Foto: Terje Pedersen og Audun Braastad / NTB
Sander Berge og Ole Gunnar Solskjær møtes til dyst når Sheffield United får besøk av Manchester United torsdag kveld. Foto: Terje Pedersen og Audun Braastad / NTB

Selv om Manchester United er storfavoritt borte mot Sheffield United, understreker Ole Gunnar Solskjær at Sander Berge må passes på i torsdagens oppgjør.

– Jeg vet mer eller mindre alt om Sander fra tiden i Norge. Jeg har snakket mye med Kjetil Rekdal om ham, og han har gjort det bra på landslaget, sa Manchester United-manageren til TV 2 på onsdagens pressekonferanse og fortsatte:

– Han trengte litt tid for å venne seg til tempoet og intensiteten i Premier League, men nå ser Sheffield United at de har signert en veldig god spiller, og han kommer bare til å bli bedre. Vi vet at vi må følge med på ham.

Sheffield-klubben satte overgangsrekord da Berge ble signert i januar. 22-åringen har etablert seg på midtbanen til laget som kun har tatt ett poeng i inneværende sesong.

Tabellen er noe lystigere lesning for Solskjærs menn. Rødtrøyene fra Manchester er midt på tabellen etter elleve kamper og er favoritter på Bramall Lane. Laget har vunnet samtlige kamper på fremmed gress så langt i Premier League-sesongen.

På Bramall Lane må Solskjær trolig klare seg uten Edinson Cavani, som pådro seg en liten skade i begynnelsen av desember.

– Det er en risiko, det er litt for tidlig. Jeg tviler på at han er tilgjengelig, sa han.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte