fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 februar 2021 23:58
Donald Trump lover å kjempe videre. Her fra da han forlot Det hvite hus 20. januar. Foto: Alex Brandon / AP / NTB
Donald Trump lover å kjempe videre. Her fra da han forlot Det hvite hus 20. januar. Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Tidligere president Donald Trump takker forsvarerne sine etter at han ble frikjent i riksrettssaken og varsler at han har nyheter å komme med i tiden framover.

Trump, som er blitt fratatt sine sosiale medier, sendte ut en skriftlig uttalelse kort tid etter at det republikanske mindretallet i Senatet frikjente ham lørdag.

Der kaller Trump riksrettssaken «et nytt kapittel i den største heksejakten i historien».

– Ingen president har måttet gå gjennom noe som dette, og det fortsetter fordi våre motstandere ikke kan glemme de nesten 75 millioner som stemte på oss for bare noen få måneder siden, skriver Trump.

Takker

– Jeg sender en takk til mine forsvarere og til alle senatorene og kongressmedlemmene som stolt sto opp for grunnloven vi alle holder så høyt og for våre hellige, rettslige prinsipper, skriver Trump.

Trump sto tiltalt for å ha oppildnet til opprøret mot Kongressen 6. januar. 57 senatorer, blant dem sju republikanere, stemte for å dømme ham. Det er ti færre enn det som er nødvendig for en fellende riksrettsdom.

Den tidligere presidenten gjør det klart at han fortsatt vil være en del av det politiske ordskiftet i USA.

– Vår historiske, patriotiske og vakre bevegelse for å gjøre USA storslått igjen, har bare begynt. I månedene framover har jeg mye å dele med dere, og jeg ser fram til å fortsette vår reise for å oppnå amerikansk storhet for hele vårt folk. Det har aldri vært noe som dette, skriver Trump.

Mye arbeid

– Vi har mye arbeid foran oss, og snart vil vi komme med en plan for en lys, strålende og grenseløs amerikansk framtid. Det er ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen, skriver den tidligere presidenten.

Han gjentar ikke ubegrunnede påstander om at valget ble stjålet fra ham. I uttalelsen hevder Trump imidlertid at hans politiske motstandere har vist en forakt for loven, heiet fram mobben og undertrykket sine politiske motstandere.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Børre Rønningen 30 minutter siden Sp/Ap regjeringa, Høgre og SV, sviktar «vanlige folk»
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Reknar med at miljøpartiet FRP også ønsker å stoppe miljøverstingene Hafast, Hordfast, Borgundfjordtunnellen også. Frank har verkeleg snudd i miljøsaka ...
Kan ikke noen ta et luftfoto, eller et kart, og tegne en rød strek der trappen skal gå?
Ketil Strand Andersen 3 dager siden «How dare U?»
Spot on!!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte