Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 april 2021 13:14
Ole Gunnar Solskjær satser på e-sport. Foto: Jan Kåre Ness / NTB.
Ole Gunnar Solskjær satser på e-sport. Foto: Jan Kåre Ness / NTB.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og hans agent og venn Jim Solbakken går inn på eiersiden i et nystartet selskap som skal satse på e-sport.

Selskapet Ulti Agency ble startet av Asgeir Kvalvik i Kristiansund under pandemien og omsatte for knappe to millioner kroner på de første tre månedene i 2020, heter det i en pressemelding.

Selskapet skal på samme måte som agentselskaper i fotballen representere utøvere og ledere.

– E-sport har blitt større enn noen ville turt å spå for bare få år siden. Dette sprer idrettsglede over hele verden. Det synes jeg er spennende, Ulti Agency er et selskap med store planer. Her handler det om å se spillerne og gi de en sjanse, og så gjør det heller ikke noe at dette kommer opp i min hjemby, Kristiansund, sier Ole Gunnar Solskjær.

United-manageren og agent Solbakken kjøper begge 12,5 prosent av aksjene i det nevnte selskapet. Kjøpesummen skal være et betydelig millionbeløp.

Daglig leder Kvalvik representerer allerede flere internasjonale utøvere. Selskapet har åpnet kontor i Seattle i USA og har konkrete planer om utvidelse i både Asia og Sør-Amerika.

– Vi er veldig stolte av å få inn Ole Gunnar og Jim som store eiere. Det er en anerkjennelse til e-sporten, og dette er eiere som har erfaringer, engasjement og kunnskap som virkelig vil bidra til å løfte oss og definere hele feltet vårt. Vi har store ambisjoner og mulighetene er uendelige i et svært spennende marked, sier Kvalvik, som tidligere har jobbet flere år i eliteserielaget Kristiansund Ballklubb.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte