fbpx
Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
03 mai 2021 10:50
Sunndal Sparebank’s forsikringsspesialister som i dag teller totalt seks personer. Fra venstre: Tom Andre Sande, Torgrim Schaanning, Lars Arnold Forseth, Svein Tidemann, Steinar Aasbø og Rune Rossing.Foto: Sunndal Sparebank
Sunndal Sparebank’s forsikringsspesialister som i dag teller totalt seks personer. Fra venstre: Tom Andre Sande, Torgrim Schaanning, Lars Arnold Forseth, Svein Tidemann, Steinar Aasbø og Rune Rossing.Foto: Sunndal Sparebank

Sunndal Sparebank overtar forsikringsportefølje fra Eika Forsikring som tidligere har vært betjent av Surnadal Sparebank. Dette styrker  markedsmulighetene i nordre del av Møre og Romsdal, sier Sunndal Sparebank i en pressemelding i dag.

I forbindelse med at Surnadal Sparebank overdrar sin virksomhet til Sparebank 1 Nordvest og blir Sparebank 1 Nordmøre, har Sunndal Sparebank inngått distribusjonsavtale med Eika Forsikring om å betjene forsikringskundene til Surnadal Sparebank fra mandag 3. mai 2021.

Målet er å sikre at kunder av Eika Forsikring fortsatt skal bli betjent på en god måte, og at de ikke trenger å foreta seg noe som følge av nevnte endring for kunder i Surnadal Sparebank. 

– Dette gir Sunndal Sparebank en unik mulighet til å styrke sin markedsposisjon ytterligere i Møre og Romsdal  og vi er godt tilfreds med å ha sikret oss avtalen med Eika Forsikring. Vi er sikre på at dette er en god løsning både for kundene og for oss som lokalbank i Møre og Romsdal, sier adm.banksjef Jonny Engdahl.

Med seg på laget er Steinar Aasbø og Marit Bergan-Skar, som skal være godt kjent for de alle fleste forsikringskunder i den overtakende  forsikringsporteføljen.

– Det er med stor ydmykhet vi tar på oss oppgaven med å forvalte og utvikle en stor forsikringsportefølje på vegne av Eika Forsikring, men føler oss trygge på at vi skal lykkes med oppdraget. Det siste året har vi styrket forsikringsområdet vesentlig og forsikringsteamet består nå av hele seks spesialister som dekker hele spekteret av forsikringsløsninger til person-, landbruk- og bedriftskundemarkedet. I tillegg har vi flere bankrådgivere som er autoriserte forsikringsrådgivere og kan gi god rådgivning, sier Jonny Engdahl.

Styrkede markedsmuligheter

– Ny forsikringsportefølje styrker inntektsstrømmen fra forsikring umiddelbart og vi ser også at tilgangen på nye forsikringskunder vil åpne mulighetene horisontalt i vår verdikjede. Nemlig økt potensiale for kundevekst på banksiden, sier adm.banksjef Jonny Engdahl. 

Sunndal Sparebank overtar 2 500 - 3 000 kunder som følge av avtalen og som utgjør en betydelig kundetilvekst.

Stedlig representasjon i Sunndal, Surnadal og Kristiansund

Med overtakelsen vil Sunndal Sparebank og Eika Forsikring også bli stedlig representert i Surnadal. Steinar Aasbø vil ha kontordager både i Sunndal og Surnadal.

– Dette vil være en styrke i betjeningen av alle forsikringskunder som nå blir overført til Sunndal Sparebank, sier Jonny Engdahl.

I Kristiansund vil kunder av Eika Forsikring enkelt kunne avlegge et besøk i bankens avdelingskontor i Nedre Enggate.

– Vi er trygge på at dette blir en god løsning for alle kunder, og det viktigste er at kunder som nå blir overført ikke trenger å foreta seg noe. Vi skal fortsatt være ved kundenes side, sier Jonny Engdahl.

steinar aasboSteinar Aasbø

MaritMarit Bergan-Skar

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 10 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte