fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
18 juli 2021 19:55
Kristiansunds Christoffer Aasbak feirer 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sandefjord på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kristiansunds Christoffer Aasbak feirer 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sandefjord på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kristiansund fortsatte den imponerende hjemmestatistikken og vant 2-0 mot formlaget Sandefjord i Eliteserien søndag.

Sandefjord jaktet sin fjerde strake trepoenger og sin første seier noensinne borte mot solide Kristiansund søndag. Det ble som ventet en jevn affære, men Kristiansund fikk til slutt de avgjørende scoringene.

– God prestasjon i dag. Måten vi er solide på gjennom hele kampen. Vi slipper til lite sjanser imot, også blir vi farligere og farligere utover i kampen. Deilig å stå igjen med en fortjent 2-0 seier, sa Kristiansund-sjef Christian Michelsen til Discovery etter kampen.

Dermed var det slutt på seiersrekken til Hans Erik Ødegaard og Sandefjord, som enda ikke har vunnet borte på KBK-gresset. Før oppgjøret søndag hadde hvalfangerne vunnet tre kamper på rad.

– Vi har nok av muligheter, men vi tar dem ikke så godt. Vi blir litt for upresise og ubesluttsomme på siste tredjedelen, sa en småskuffet Hans Erik Ødegaard etter at tapet var et faktum.

Nesten drømmestart

Islandske Brynjolfur Willumsson trodde han hadde gitt hjemmelaget en drømmestart etter kun ni minutter av den første omgangen, men 20-åringen ble avvinket for offside.

Ti minutter ut i den andre omgangen skulle dog Kristiansund endelig få hull på Sandefjord-byllen. KBK trykket på etter en corner, og ballen endte til slutt hos venstreback Christoffer Aasbak. Han avsluttet via Sandefjords Sander Foss og i mål.

KBK, anført av en meget livlig Olaus Skarsem, fortsatte å gjøre livet surt for Sandefjord-forsvarerne. Ett minutt før fulltid kom spikeren i Sandefjord-kista. Sandefjord-forsvarer Jørgen Fjeldskår var uheldig i eget felt og løp ballen i eget nett til 2-0.

Tredjeplass

De blåkledde fra Vestlandet går dermed inn i en liten eliteseriepause på tredjeplass. KBK ligger to poeng bak Bodø/Glimt med én kamp mindre spilt. Sandefjord er nummer ti med 15 poeng.

Kristiansund sin neste kamp i Eliteserien er borte mot Viking 8. august, mens Sandefjord møter Haugesund hjemme onsdag.

- Det var en viktig kamp i dag. Det kommer en periode nå hvor det er lenge til neste kamp, så det er deilig, sa kampens første målscorer Christoffer Aasbak.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Vidar Hölm 1 dager siden Kickstart og forutsetninger for Havriket
Denne bør alle lese. Er vel bedre begrunnet enn "utredningen" som ble kladdet motvillig i en lunchpause på rådhuset i ...
De siste 11 månedene har Molde og Kristiansund hatt felles fødeavdeling. I den tiden har ingen født underveis til sjukehus ...
Ketil Strand Andersen 2 dager siden Gjenåpne Kristiansund – vi godtar ingenting annet!
Veldig bra innlegg! Der er ikke akseptabelt at man sparer seg til store overskudd, samtidig med at man ikke frister ...
Lars Svein Valderhaug 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lama VikKven svarar du? Eg har ikkje spurt om dette. Du klarer vel å sjå kva som var mi enkle problemstilling? ...
Lama Vik 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lars Svein ValderhaugLars, eg svarer på kvifor SP ikkje arbeider for Romsdalsaksen. Rein, pur og sunn fornuft. Og nei, eg snakkar ikkje ...
Lars Svein Valderhaug 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lama VikKva har dette med mitt innlegg å gjere? Skal du kommentere det, så hald deg til tema! Men ein ting ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte