Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Redaksjonen
Artikkel
22 juni 2022 13:56
Del på Facebook
Fylkeskommunedirektør Ottar Brage Guttelvik ble takket av foran fylkestinget.
Fylkeskommunedirektør Ottar Brage Guttelvik ble takket av foran fylkestinget.

Til stående trampeklapp sa politikerne i fylkestinget takk for innsatsen til Ottar Brage Guttelvik.

Fylkeskommunedirektør Ottar Brage Guttelvik har sin siste arbeidsdag torsdag 30. juni etter 23 år i toppstillingen, og han blir da pensjonist. I fylkestinget tirsdag fikk han overrakt blomster og gaver som takk for jobben.

annonse

Ambisiøs, tydelig og samlende

Fungerende fylkesordfører Line Hatmosø Hoem sa i sin takketale at Guttelvik har vært en ambisiøs, tydelig og samlende leder i fylkeskommunen.

– Du har stått trygt i rollen din og du har stått trykt i spennet mellom politikk og administrasjon. Og du har klart å bevare og verne om din integritet som fylkesrådmann i dette spennet, sa Hoem, og fortsatte: - Jeg vil i dag særlig legge vekt på ditt bidrag til å sikre et godt samspill mellom politikk og administrasjon. Dette samspillet er helt sentralt for fylkeskommunen sin posisjon og vår evne til å fylle rollen som regional samfunnsutvikler.

Integritet

– Det blir krevd av en fylkeskommunedirektør at han eller hun har integritet til å legge fram fakta og vurderinger som en vet eller tror folkevalgte vil være uenig i. Denne integriteten har du hatt. Jeg vil benytte muligheten til å anerkjenne deg og dine medarbeidere for dette. Du har vært en fylkeskommunedirektør med tydelige meninger og store ambisjoner for Møre og Romsdal.

Guttelvik: - Takk

Guttelvik takket for at han har fått være fylkeskommunedirektør, og sa at «å være her i alle årene har vært fantastisk»:

annonse

– Å bli fylkesrådmann i hjemfylket er noe av det gildeste du kan få med den interessen jeg har for politikk og administrasjon.

Det gode humøret er Ottar Brage Guttelvik sitt varemerke. Og han sa med sitt sedvanlige glimt i øyet at han ville takke alle dem som har vært kritisk til administrasjonen:

– De har samlet administrasjonen på en god måte. De har spart fylkeskommunen for store utgifter til lederutvikling fordi vi har blitt samlet gjennom at enkelte har vært kritisk. Det har vært en fin måte å drive lederutvikling på hvor alle var enige om at her må vi stå sammen. Jeg sender en ekstra takk til dem. Og jeg nevner ingen navn, sa Guttelvik til latter fra fylkestingsalen.

Fylkestinget, som går foran mandag til onsdag denne uken i Fosnavåg, er Guttelvik sitt siste fylkesting som toppleder i fylkeskommunen.

Tirsdag kveld dro hele fylkestinget på «blåtur» for å takke av Guttelvik.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte