Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
25 august 2023 19:57
Del på Facebook
Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen kommer med skarp kritikk av Luis Rubiales.Foto: Lise Åserud / NTB
Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen kommer med skarp kritikk av Luis Rubiales.Foto: Lise Åserud / NTB

Ada Hegerberg har kastet seg på i kritikken av den spanske fotballpresidenten Luis Rubiales etter det omstridte VM-kysset med Jennifer Hermoso.

– Dette er Uefas visepresident, gjenvalgt tidligere i år, som la ned den grufulle talen. Hvis du ikke ser problemet, er du en del av det. Mine tanker er med spillerne som burde feire, og med de som bestemte seg for å bli hjemme. Nok er nok, skriver Hegerberg på X.

Annonse
Annonse

Tidligere fredag gikk også Caroline Graham Hansen hardt ut mot Luis Rubiales i et innlegg på X/Twitter. Reaksjonen kommer i kjølvannet av at Rubiales fredag blant annet sa at «kysset var gjensidig og med samtykke».

– Vi er med deg. Dette er bare løgn. Vi så alle hva som skjedde, skriver Graham Hansen.

Hun var lagvenninne med Hermoso i Barcelona før sistnevnte forlot klubben i fjor sommer. Det var også Ingrid Engen, som litt senere fredag kom med noen ord på X/Twitter.

– Jeg er med deg Jenni og alle mine lagkamerater som har hevet sine stemmer i mange måneder, skriver trønderen.

Annonse
Annonse

Mange stjerner på det spanske kvinnelandslaget har det siste året vært i en svært betent konflikt med forbundet. Flere har ønsket Jorge Vilda fjernet som landslagssjef, noe som har ført til at mange av dem har nektet å spille for landslaget.

Fredag kveld skrev hele 53 spillere under på et brev der de slår fast at de ikke ønsker å spille for landslaget før Rubiales fjernes. Hermoso forklarte også at hun aldri samtykket til kysset.

Kritikken har haglet mot Rubiales etter at han kysset Hermoso på munnen etter VM-seieren mot England. Fredag var han imidlertid klar på at han ikke ville bøye for presset om å gå av.

Rubiales holdt fredag en halvtimes tale på det spanske forbundets generalforsamling. Talen har utløst en serie av reaksjoner. En spansk statsråd ber regjeringen ta affære mot Rubiales, og La Liga-klubben Espanyol krever i en uttalelse presidenten fjernet.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 17 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg har aldri snakka om 2050. Det er eit virvar i di boble.Prosentrekning kan eg.Kor unison stemninga er når pengene ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrTidligere har du vist til SVV sin Planbeskrivelse E39 Ørskogfjellet-Vik, og henvist til tallet 1200 som reduksjonen i trafikken ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøÅDT på Ørskogfjellet i vurderingsåret 2021 er ca. 4200 iflg. SVV. Av dette er ein andel på 1200 forventa å ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg registrerer at Naturvernforbundet fortsatt mener at siden trafikken på dagens E39 gjennom Skorgedalen blir redusert med 1200 ÅDT i ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse