Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
13 november 2023 05:35
Del på Facebook
Foto: Rebecca Blackwell / AP / NT
Foto: Rebecca Blackwell / AP / NT

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Trump-motstander gir opp å bli presidentkandidat

Republikaneren Tim Scott avslutter valgkampen og gir opp forsøket på å bli partiets presidentkandidat ved det amerikanske valget. Scott, som er senator for South Carolina, opplyste dette i et intervju med Fox News i natt norsk tid.

Annonse
Annonse

Donald Trump har ligget suverent best an på meningsmålingene, med Florida-guvernør Ron DeSantis som nærmeste utfordrer – dog et hav bak den tidligere presidenten. Senere denne uka holdes den tredje TV-sendte debatten. Også denne gangen lar Trump være å stille. Etter Tim Scotts avgjørelsen om å trekke seg, er det Ron DeSantis, Vivek Ramaswamy, Chris Christie og Nikki Haley som vil delta.

– Angrep mot Iran-tilknyttede anlegg i Syria

USA har utført angrep mot anlegg i Syria som kan knyttes til Iran, ifølge landets forsvarsminister. Det skal dreie seg om et treningsanlegg og et skjulested.

Forsvarsminister Lloyd Austin opplyste i natt norsk tid at de to angrepene ble gjennomført søndag. De kommer etter en rekke angrep mot amerikanske styrker i Irak og Syria.

Kvinne til sykehus etter boligbrann i Jevnaker

En kvinne i 60-årene er fraktet til sykehus etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med en boligbrann i Jevnaker. Ifølge brannmannskapene er huset totalskadd.

Det var kun en kvinne i 60-årene som var hjemme da det begynte å brenne. Hun er fraktet til sykehus i ambulanse etter å ha pustet inn mye røyk. Det var kvinnen som selv som ringte inn meldingen til nødetatene like før klokken 4.

Annonse
Annonse

Mann fraktet til sykehus etter voldshendelse i Notodden

To personer er pågrepet etter en voldshendelse i en bolig i Notodden. En mann er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt slått med en hammer.

De to pågrepne er kjent av politiet fra tidligere, men er ikke i familiær relasjon med den fornærmede mannen, ifølge politiet. Pågripelsene skal ha skjedd uten dramatikk.

Zuccarello fikk bank av gamleklubben

Det ble ikke noe hyggelig gjensyn for Mats Zuccarello da hans gamle klubb Dallas Stars gjestet Minnesota Wilds i NHL-kampen i natt norsk tid. Zuccarello scoret mot sin gamle klubb, men kunne ikke forhindre at gjestene fra Dallas vant kampen 8–3.

Zuccarello fikk 15 minutter og 42 sekunder på isen mot Dallas Stars, som han spilte for i 2019.

Rune tapte maratonkamp mot Djokovic

I en kamp som varte i over tre timer, måtte den danske tennisstjernen Holger Rune måtte se seg slått i første kamp i ATP-finalen av serbiske Novak Djokovic. Kampen startet i går kveld. men var ikke ferdig før i natt.

Verdensener Djokovic tok første sett 7–6 på tiebreak, mens dansken, som er rangert som nummer ti i verden, tok det andre settet på tilsvarende måte. I det tredje settet dominerte Djokovic og vant 6–3.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøJa, eg er sikker på at det vil koste over 1 mrd.Eg oppfatta at flytting må til for å skåne ...
Terje Sundsbø 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet mitt. Mener du det vil koste mer enn 1 milliard å flytte fergeleiet ut fra sentrum ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDet som vart sagt på eksportveikonferansen var ca ein milliard, etter hukommelsen.Ny fergeterminal med all infrastruktur vil koste minst det ...
Terje Sundsbø 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrOm trafikken er stabil, og behovet for å flytte fergeleiet ut fra sentrum av Molde har eksistert i flere 10-år, ...
Geir Ole Sætremyr 11 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøTellepunktet står øst for krysset fra ferga. Viser ikkje fordeling på retning til og fra ferga.Trafikken er stabil.I Batnfjorden er ...
Terje Sundsbø 17 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTrafikkaoset gjelder alle retninger, til/fra fergen, og øst/vest for fergeleiet. Trafikktallene har du da ikke hatt vansker med å finne ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse