Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
06 april 2024 05:50
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 6. april

Meklingsfrist i lønnsoppgjøret

Fristen i meklingen mellom arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Industri (NHO) og arbeidstakerorganisasjonene Fellesforbundet (LO) samt Parat (YS) om industrioverenskomsten i frontfaget går ut ved midnatt natt til i morgen. 14.301 arbeidstakere kan bli tatt ut i streik hvis ikke Fellesforbundet og Norsk industri blir enige.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Aksjon i Christiania i København

Innbyggerne i fristaden Christiania har invitert folk til å grave opp brosteinene i «Pusher Street». Stuntet er et nytt forsøk på å få slutt på hasjsalget i den hundre meter lange gata. De som blir med, kan ta med seg hver sin brostein som suvenir. Hva som kommer i stedet for hovedgata gjennom Christiania, er foreløpig uvisst.

Demonstrasjon mot Trumps svigersønn i Serbia

Opposisjonen i Serbia holder en protest foran den serbiske hærens hovedkvarter. De protesterer mot et eiendomsprosjekt som kan bli finansiert av firmaet til Donald Trumps svigersønn Jared Kushner.

Abba-hyllest i Sverige

En lang rekke artister deltar på hyllestkonserten «En fest for Abba» på Cirkus i Stockholm, på dagen 50 år etter Abbas seier i Eurovision med «Waterloo». Bandets medlemmer ventes ikke å delta på gallaen, som direktesendes på SVT.

Presidentvalg i Slovakia

Andre og avgjørende runde i presidentvalget i Slovakia går av stabelen. Velgerne skal avgjøre om den Ukraina-skeptiske parlamentslederen Peter Pellegrini eller den provestlige diplomaten Ivan Korcok skal ta over for avtroppende president Zuzana Caputova.

Annonse
Annonse

Nye Gaza-samtaler i Egypt

En ny runde samtaler om en mulig våpenhvile i Gaza og frigivelse av gisler skal foregå i Egypt i helgen. En ikke navngitt kilde sier at USAs delegasjon skal ledes av Bill Burns, sjef for etterretningsorganisasjonen CIA. Etterretningssjefene i Israel og Egypt samt Qatars statsminister Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani skal også delta, ifølge amerikanske medier.

Romfarere returnerer fra ISS

Astronauter fra USA, Russland og Belarus ventes å vende tilbake fra Den internasjonale romstasjonen ISS. Det skjer klokka åtte norsk tid.

Haaland og Ødegaard på gulljakt

I Premier League skal gulljagende Manchester City og Arsenal i aksjon lørdag. City, med Erling Braut Haaland, møter Crystal Palace på bortebane, mens Martin Ødegaards Arsenal tar turen til Brighton. Manchester City ligger på tredjeplass med 67 poeng, mens Arsenal ligger på plassen foran med 68. Det er Liverpool som topper tabellen, to poeng foran Arsenal. Øvrige kamper som spilles lørdag: Aston Villa – Brentford, Everton – Burnley, Fulham – Newcastle, Luton – Bournemouth, og Wolverhampton – West Ham.

Toppkamp i Eliteserien

Både Bodø/Glimt og Viking vant da Eliteserien ble sparket i gang forrige helg. I dag møtes de til dyst på Aspmyra stadion. Kampen starter klokken 18.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 30 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDet er flott at du trekker tilbake løysinga å flytte fergeleiet frå dagens lokalisering i Molde til Julsundet/Mordalsvågen. Det er ...
Terje Sundsbø 48 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrI denne tråden var det du som først nevnte Julsundet.Jeg har i kommentarer til andre artikler nevnt at flytting av ...
Geir Ole Sætremyr 1 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDu hatt tidlegare snakka om Mordalsvågen. Og attpåtil sagt at då kan folket på Vestnes ha det så godt.
Terje Sundsbø 2 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrLes din egen post nummer to over her. Du er den første som nevner å flytte fergeleiet til Julsundet.Du bør ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEg har aldri tatt til orde å flytte fergeleiet til Mordalsvågen.Kva departementet og politikar frå SP sysler med av tankar ...
Terje Sundsbø 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu selv antydet flytting av fergeleiet i Molde sentrum til Mordalsvågen. Det samme har lederen av Stortingets transportkomite nettopp foreslått, ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse