Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
16 mai 2017 20:21
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få møtte opp da Vålerenga møtte nyopprykkede Kristiansund 16. mai. Robert Lundströms vakre mål sikret 1-0-seier i en nitrist forestilling i øsende regnvær.
Det ble aldri noen 16.-maifest på et Ullevaal stadion hvor de mange tommene setene vitnet om laber interesse for laget som ynder å kalle seg Oslos stolthet.

Spesielt før pause var Ronny Deilas hjemmelag svakt. Den tidligere Strømsgodset- og Celtic-treneren har mye å jobbe med før han får orden på klubben som flytter til nytt stadion senere i sesongen.

Først etter 52 minutter skapte Vålerenga sin første store sjanse. I det øsende regnværet var Robert Lundström nådeløs da han skjøt fra spiss vinkel og ordnet ledelse 1-0.

Tomme seter

Etter en sjansetom 1. omgang, fikk Vålerenga litt mer svung over pasningsspillet. Det resulterte i det flotte angrepet, hvor playmaker Ghayas Zahid fant Lundström, som hadde fosset fram på høyrekanten før han sendte ballen i det lengste hjørnet.
Det ble opplyst om 7226 solgte billetter på Ullevaal på seriefotballens store festdag. Så mange var det neppe innenfor murene på landslagsarenaen. Dette var de tomme setenes kamp, og det på 16. mai, hvor mange av landets fotballarenaer er stappfulle av fansen dagen før nasjonaldagen.

Det var første gangen lagene møttes i obligatorisk seriekamp. Vålerenga fortsetter sin fine hjemmetrend denne sesongen (3-1-1). Deilas lag har fått kjeft for forsvarsspillet denne sesongen, men holdt faktisk nullen for fjerde gang på ni kamper.

Reisesyke

Kristiansand var ikke ufarlig denne sure Oslo-kvelden midt i mai, men slet med å skape de virkelig store farlighetene. Nærmest var Sondre Sørli etter et langt innkast fra Aliou Coly et kvarter før slutt.
Innbytter Benjamin Stokke var også farlig frempå helt mot slutten, men KBK måtte reise hjem fra nok en eliteseriearena med tap, selv om ett poeng ikke ville vært ufortjent. Kun ett poeng er det blitt på fem bortekamper for laget i Eliteserien.

Gjestenes Kamer Qaka klarte aldri å sette sitt store preg på kampen mot gamle lagkamerater.

Vålerenga, som bykset oppover tre plasser på tabellen, skal ut i to tøffe kamper: Sarpsborg (b) og Rosenborg (h) venter.

For KBK venter to hjemmekamper mot Haugesund og Sogndal.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 11 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse