Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Arne Grødahl
Artikkel
27 mai 2017 08:17
Del på Facebook
Foto: Kjell Andersen
Foto: Kjell Andersen
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KFK møtte Elnesvågen på Kristiansund Stadion fredag kveld.

Dette var kampen hvor menn møtte gutter. Rutine møtte usikkerhet. Muskler møtte tynne bein. Fotballforståelse møtte uvisshet.

Allerede fra start av gikk KFK i strupen på Elnesvågen. KFK ledet 3–0 før det var gått ti minutter. Pauseresultatet var 6–0. Andre omgang ble slappere for KFKs del, men seieren var selvfølgelig aldri truet. Det var spilt 48 minutter før KFK keeper Mads Finnseth skulle spille ut fra femmeteren. Før det hadde ikke Elnesvågen hverken skudd på mål eller utenfor. Totalt hadde KFK keeperen to skudd på seg i kampen og de plukket han enkelt.

Sluttresultatet ble 8–0 til KFK. Et Elnesvågen som KFK slo 11–0 i årets første seriekamp på bortebane. Nå skal det sies at Elnesvågen har hatt framgang utover våren og at de for en uke siden spilte uavgjort 1–1 mot en av seriefavorittene AK.

Kampens store spiller var Hart Hamoudi som alltid er i bevegelse og som skaper sjanser for seg og sine medspillere hele tiden. Han scoret alene fire mål og er i ferd med å bli en publikumsyndling på gamle Gressbanen.  Ellers scoret Pa Ousman Jammeh 2 og John Erik Klinge og Jan Roger Angvik et hver.

 Til tross for mange skader og enkelte som var bortreist, stilte KFK et slagkraftig lag. Følgende spilte for KFK: Mads Finnseth, Mathias Bunes, John Erik Klinge, Mahmoud El Haj, Eirik Rundberg, Jan Kristian Sørlie, Marius Neergaard, Hart Hamoudi, Jan Roger Angvik, David Dome og Pa. Følgende innbyttere ble alle benyttet: Jonas Eriksen Rød, Fredrik Neergaard, Jonne Hjelmeland og Ole Kjartan Smeby.

KFK har tydelig ambisjoner om å følge KBK 2 til døren når det gjelder å vinne vår lokale 4.divisjon. I dagens kamp manglet spillere som blant annet som Vidar Giske Henriksen, Bjørn Christian Larsen, Martin Berg, Anders Havneraas, Morten Høvik og Espen Belden Gjerde.

Samtidig så har Frei FK spiller, tidligere KBK spiller Roar Henden, underskrevet for KFK. Tidligere Dahlekeeper Øyvind Fiske Bunes ble også observert på tribunen og det ryktes om et comeback over sommeren.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 18 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse