Annonse
Annonse
Philip Zinckernagel flyr over Christoffer Aasbak under eliteseriekampen på Aspmyra stadion i Bodø. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Philip Zinckernagel flyr over Christoffer Aasbak under eliteseriekampen på Aspmyra stadion i Bodø. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Bodø Glimt–KBK: 3–0

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller en kamp på det jevne. Har noen gode redninger og et par mer usikre involveringer bak et rimelig tamt forsvar. Ikke uten sjanse på mål 2 og heller ikke helt nødvendig å lage straffe. Likevel nok en gang KBK sin bestemann.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Aliou Coly: 3 poeng
Veldig passiv som førsteforsvarer i avgjørende situasjoner og er heller ikke alt for god til å sikre medspillere. Gjør også en del gode involveringer og takler som vanlig som svidd. Sliter også med for mange enkle pasningsfeil.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Virker litt kamprusten. Spiller på det sikre, kanskje i overkant av og til. Men det fungerer ikke i de bakre rekker i dag.

Dan Peder Ulvestad: 2 poeng
Langt fra vanlig standard. Er involvert i alle baklengsmålene. Vinner fortsatt en del dueller, men er ikke den dirigenten bak der. For en gangs skyld virker KBK-forsvaret dårlig organisert og Glimt slipper til alt for enkelt alt for ofte.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Sliter i førsteforsvarsjobben og Glimt kommer til unødvendig mange innlegg. Får heller ikke mye hjelp av de foran seg, som mot Odd i forrige kamp. Uvanlig lite med i det offensive.  

Amiduo Diop: 3 poeng
Et steg bakover også for Diop. Vinner noen dueller men også han sliter med å finne plassen sin. Ikke veldig heldig med det han foretar seg med ballen heller. Men litt mer positiv enn de fleste andre på laget.

Brent Lepistu: 2 poeng
Sliter veldig med det meste. Fungerer ikke sammen med Diop og de klarer ikke å demme opp i midten mot Glimt som lurer seg bak dem mange ganger. Lider nok av at reservene på KBK har et alt for dårlig kamptilbud, så overgangen blir stor når man endelig slipper til.

Stian Aasmundsen: 2 poeng
Jobber godt, men virker å ha en liten formsvikt. Har noen finesser, men langt unna standarden fra våren. Lite involvert både med et litt mer offensivt utgangspunkt i første omgang og litt mer stabiliserende i andre.

Bendik Bye: 2 poeng
Gjør ingen god kamp. Taper mye bakover, dog hakket bedre enn Gjertsen på andre siden akkurat der. Skaper veldig lite framover.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Prøver og prøver når han får ballen, men lykkes sjelden. Sliter også mye med å komme seg på rett side bakover.

Daouda Bamba: 2 poeng
To veldige dårlige avslutninger i gode posisjoner. Virker ikke å være helt på og viser et kroppsspråk som det ikke akkurat gnistrer av. Går alt for ofte i unødvendige offsider. Kanskje hatt litt for mye fokus på framtiden enn nåtiden.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Kommer inn ved pause for Lepistu og har noen positive tendenser. Evner i større grad å holde litt på ballen en de hadde før pause. Uten at det blir alt for mye ut av dette heller.

Alexandersson kommer inn for Bye og får en liten halvtime. Har en bra avslutning, hvor han også ble snytt for et soleklart straffespark. Psyche kommer inn siste 10 og kan lite gjøre i et forsvar som ikke fungerer. 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte