Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
08 oktober 2018 16:12
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1 til 6 hvor 6 er beste karakter.

KBK-Tromsø: 5–1

Sean McDermott: 4 poeng
Ikke all verden å gjøre på bak et meget godt forsvar. Tar det lille som kommer. Hadde tatt Tromsø sitt mål med litt hell, men det var ingen tabbe.

Bent Sørmo: 5 poeng
Spiller en solid kamp, igjen som back. Veldig vanskelig å ta fra han ballen. Mye med framover og slår mange flere innlegg enn for helg.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Ulvestad er som vanlig god og sikker. Selv om Coly har vikariert som kaptein med bravur vises det at han er tilbake i midtforsvaret. Dog noe klønete opptreden på Tromsø sitt mål uten at det trekker alt for mye ned.

Christophe Psyche: 5 poeng
Spiller sin beste kamp av året. Er solid bakover, og bidrar også godt med ball. Tar med seg ballen framover flere ganger og skaper overtall på midten.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Slipper til lite på sin side. Bra offensivt og kommer til flere innlegg. Igjen et godt frisparkforsøk, men savner fortsatt at han legger den i mål. Bytter med Sivertsen de siste 10 minuttene.

Andres Hopmark: 4 poeng
Endelig velger han å spille ballen mer framover i banen. Ellers sikker og god som vanlig. Tar av mye trykk for midtstopperne sammen med Diop.

Amiduo Diop: 4 poeng
Veldig elegant med ballen, dekker store flater som med Hopmark. Noen litt unødvendige feilpasninger er det fortsatt. Har stor fart med ballen i føttene.

Liridon Kalludra: 5 poeng
God med ball og god uten ball. Scorer 2 veldig fine mål og gjør sin beste prestasjon for året. Det offensive har en alltid hatt inne, men gjør stadig framsteg uten ball.

Bendik Bye: 4 poeng
Spiller en god kamp igjen. En litt annerledes spiller enn de andre på midten da han er flinkere til å ta initiativ uten ball. Scorer på en straffe han skaffer selv og har en målgivende til Giertsen. Bytter med Sørli de siste 10 minuttene.

Torgil Gjertsen: 5 poeng
Endelig tilbake på fjorårsnivå. Scorer 2 mål og er en stadig trussel for Tromsø. Og så er han den som setter et frispark fra rett utenfor 16-meteren rett i mål, noe som har vært savnet en stund. Satser på at han får flere sjanser selv om Aasmundsen er tilbake i neste kamp.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Går som vanlig foran med en voldsom entusiasme, dog noe i overkant av og til. Spesielt med tanke på at han har gult fra tidlig i kampen. Nok et kort av den tvilsomme sorten, hvor en kan spørre seg om det er nødvendig av dommeren å gi kort for filming. Byttet med Kastrati inn og Bamba ut har gjort KBK til et bedre lag. Byttes ut når det igjenstår en knapp halvtime med Alexandersson.

Simon Alexandersson kommer inn for Flamur Kastrati og gjør et veldig positivt innhopp. Sondre Sørli og Erlend Sivertsen kommer inn på slutten når kampen er avgjort.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse