Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
08 oktober 2018 16:12
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1 til 6 hvor 6 er beste karakter.

KBK-Tromsø: 5–1

Sean McDermott: 4 poeng
Ikke all verden å gjøre på bak et meget godt forsvar. Tar det lille som kommer. Hadde tatt Tromsø sitt mål med litt hell, men det var ingen tabbe.

Bent Sørmo: 5 poeng
Spiller en solid kamp, igjen som back. Veldig vanskelig å ta fra han ballen. Mye med framover og slår mange flere innlegg enn for helg.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Ulvestad er som vanlig god og sikker. Selv om Coly har vikariert som kaptein med bravur vises det at han er tilbake i midtforsvaret. Dog noe klønete opptreden på Tromsø sitt mål uten at det trekker alt for mye ned.

Christophe Psyche: 5 poeng
Spiller sin beste kamp av året. Er solid bakover, og bidrar også godt med ball. Tar med seg ballen framover flere ganger og skaper overtall på midten.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Slipper til lite på sin side. Bra offensivt og kommer til flere innlegg. Igjen et godt frisparkforsøk, men savner fortsatt at han legger den i mål. Bytter med Sivertsen de siste 10 minuttene.

Andres Hopmark: 4 poeng
Endelig velger han å spille ballen mer framover i banen. Ellers sikker og god som vanlig. Tar av mye trykk for midtstopperne sammen med Diop.

annonse

Amiduo Diop: 4 poeng
Veldig elegant med ballen, dekker store flater som med Hopmark. Noen litt unødvendige feilpasninger er det fortsatt. Har stor fart med ballen i føttene.

Liridon Kalludra: 5 poeng
God med ball og god uten ball. Scorer 2 veldig fine mål og gjør sin beste prestasjon for året. Det offensive har en alltid hatt inne, men gjør stadig framsteg uten ball.

Bendik Bye: 4 poeng
Spiller en god kamp igjen. En litt annerledes spiller enn de andre på midten da han er flinkere til å ta initiativ uten ball. Scorer på en straffe han skaffer selv og har en målgivende til Giertsen. Bytter med Sørli de siste 10 minuttene.

Torgil Gjertsen: 5 poeng
Endelig tilbake på fjorårsnivå. Scorer 2 mål og er en stadig trussel for Tromsø. Og så er han den som setter et frispark fra rett utenfor 16-meteren rett i mål, noe som har vært savnet en stund. Satser på at han får flere sjanser selv om Aasmundsen er tilbake i neste kamp.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Går som vanlig foran med en voldsom entusiasme, dog noe i overkant av og til. Spesielt med tanke på at han har gult fra tidlig i kampen. Nok et kort av den tvilsomme sorten, hvor en kan spørre seg om det er nødvendig av dommeren å gi kort for filming. Byttet med Kastrati inn og Bamba ut har gjort KBK til et bedre lag. Byttes ut når det igjenstår en knapp halvtime med Alexandersson.

Simon Alexandersson kommer inn for Flamur Kastrati og gjør et veldig positivt innhopp. Sondre Sørli og Erlend Sivertsen kommer inn på slutten når kampen er avgjort.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 5 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 18 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte