Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 mars 2019 23:43
Marcus Rashford sender ballen forbi Watford-keeper Ben Foster og blir matchvinner for Manchester United på Old Trafford lørdag. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix
Marcus Rashford sender ballen forbi Watford-keeper Ben Foster og blir matchvinner for Manchester United på Old Trafford lørdag. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solskjær-effekten fortsatte på Old Trafford også etter at nordmannen overtok managerrollen fast i Manchester United. Lørdag ble det 2-1 seier mot Watford.

Marcus Rashford og Anthony Martial sørget for at Ole Gunnar Solskjær kunne juble for nok en seier som United-sjef, denne gangen med en fersk treårskontrakt som klubbens manager i lomma.

Dermed har «De røde djevlene» vunnet 15 av 20 kamper under Solskjærs ledelse.

Men selv om United har bitt godt fra seg etter at nordmannen kom til klubben, virket Solskjærs menn tannløse innledningsvis av kampen. Og Watford skapte sjanser nok til å få med seg poeng, men reduseringen på slutten av kampen kom for sent.

– Det var noen nervøse siste fem minutter. De gjorde det vanskelig for oss, og det så ut som vi fortsatt hadde ferie, sa Solskjær til BBC etter kampen.

Han var enig i at United ikke spilte opp mot sitt beste.

– Da jeg vant trofeer her spilte vi ikke godt i alle kampene. I dag spilte vi en kamp under pari, men det var mot et godt lag. Vi må gi kred til Watford, sa nordmøringen videre.

Tok grep

Det var gjestene fra Watford som startet best og kom seg til de første sjansene. Blant annet måtte United-keeper David de Gea hente fram en god redning da Troy Deeney headet ballen mot mål fra kort hold.

Da tok Solskjær grep, endret formasjon, og plutselig kom United seg inn i kampen. Ikke bare kom de seg inn i kampen, men etter knappe halvtimen gikk de også opp i ledelsen. Det var mye takket være en genial pasning fra Luke Shaw til Marcus Rashford.

Alene med keeper gjorde engelskmannen ingen feil, og trillet ballen forbi Watford-keeper Ben Foster. Det var 21-åringens 45. mål for United.

Doblet ledelsen

Ledelsen kunne fort vært større da lagene gikk til pause, men verken Anthony Martial eller Rashford fikk presset ballen inn i nettmaskene.

Etter pausen presset på Watford på for en utligning og kjørte kampen fullstendig de første 20 minuttene. Igjen tok Solskjær grep. Ander Herrera og Juan Mata gikk ut, mens Andreas Pereira og Jessie Lindgard kom inn.

Watford fortsatte å presse på, men var ikke like giftige som vertene. Med 20 minutter igjen på klokka doblet Anthony Martial ledelsen. Da hadde han først forsøkt seg med hælen, men Foster reddet og ga retur. Returen pirket franskmannen over streken.

Trøstemål

Watford fikk med seg et trøstemål sekunder før overtiden startet. Gjestene broderte seg inn i sekstenmeteren og Abdoulaye Doucouré fikk avslutte fra kloss hold.

Med kun tre minutters tillegg ble tiden for knapp for gjestene, og United kunne juble for tre nye poeng på Old Trafford.

– Det var en god prestasjon, men et dårlig resultat. Vi tok ikke vare på sjansene vi skapte i første omgang. Vi dominerte kampen, hadde ballen mest og skapte flest sjanser. Men vi scoret ikke, og da ble vi straffet, sa Watford-manager Javi Gracia til BBC.

Dermed tok Manchester United seg opp på 4.-plass på tabellen med 61 poeng. Det er noe som er like mange som Tottenham og ett mer enn Arsenal, men Solskjærs menn har spilt én kamp mer.

Allerede tirsdag skal United i aksjon igjen. Da tar Solskjær turen til Wolverhampton.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje G. Finnøy 13 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Her oppsummerer Jørn Inge på rekke og rad vesentlig punkt der SVV svikter oppgaven sin og ikke minst befolkningen i ...
Terje Sundsbø 16 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Allerede i innledningen bommer Jørn Inge Løvik, daglig leder i Romsdalsaksen. Han hevder feilaktig at ca 60% av E39 trafikken ...
Geir Gerhard Greger 1 dager siden Agfa Isolette I
Jeg er imponert over min gamle turntreners kunnskap om kameraer. Jeg har ingen genuin interesser for kameraer selv, men synes ...
Petter E. Olsen 1 dager siden Kortslutning mellom eliten og vanlige folk
Og som alle som husker litt lenger enn til i fjor vet så startet hele galskapen også under en AP-statsminister:  ...
Terje Sundsbø 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje G. FinnøyKrysningspunktene som SVV benytter seg av er basert på trafikktellinger og hvor tyngdepunktene for trafikken går. De viser at Møreaksen ...
Terje G. Finnøy 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje SundsbøAng. krysningspunkt så er det nok andre som har vært selektiv (kreativ) underveis i det riggede Møreaksen prosjektet. Oppdraget fra ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte