Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
08 april 2019 16:19
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Vålerenga: 2–0

Dette var en kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra. 

Sean McDermott: 3 poeng
Ikke alt for mye å gjøre i denne kampen. Tar det lille som kommer. Står bak et lag som gjør en meget solid og godt gjennomført kamp over hele linja.

Bent Sørmo: 3 poeng
Demmer godt opp sin side, noe helt annet enn forrige kamp. Fortsatt ikke samme klasse framover som i fjor, men det er forhåpentligvis kun et tidsspørsmål.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Vinner dueller både langs bakken og i lufta. Organiserer forsvaret godt. VIF kommer knapt nok til muligheter.

Christophe Psyché: 4 poeng
Tar det meste som kommer hans vei. Mye bedre enn sist. Litt slurv i framspill, men totalt sett mer enn godkjent denne gangen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Heller ikke på høyre siden slippes det mye til. Som Sørmo gjør han en mye bedre kamp enn mot Viking. Heller ikke han er på topp offensivt. Dødballene er noe ujevnt slått, burde nok fått mer ut av disse.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller en god kamp. Bidrar mer med pasninger framover og krydrer med et par tunneler, som alltid er populært blant publikum. Sikrer godt bak på midtbanen, og har noen susende tacklinger.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Veldig god årsdebut. Bryter mange ganger, gode pasninger og bommer sjelden. Skjermer godt foran forsvaret sammen med Hopmark. Blir nok noe sliten etterhvert og får noen «kakker». Blir byttet ut med Kalludra de siste 20.

Amiduo Diop: 3 poeng
Som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Har noen unødvendig enkle pasningsfeil. Spiller litt lenger frem på banen enn sist, og trives tydeligvis der også. Er med både fram og tilbake.

Sondre Sørli: 4 poeng
Løper mye og godt. Er på farten hele tiden og skaper mange gode muligheter. Litt lite distinkt i avslutningsøyeblikkene hvor han kunne trykt til i større grad. Men viser alt i alt at det kan bli et spennende år for Sørli.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper veldig mye offensivt, er et stadig uromoment for VIF. God prestasjon og målgivende på det første målet. Blir tatt stygt og byttes ut med Hoven tidlig i andre omgang.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer inn tidlig i kampen da Amang ble skadet. Er virkelig på fra første stund som spiss. Tar gode initiativ, vinner dueller og skaper gode muligheter. Scorer også et fint mål. Er en målscorer som forhåpentligvis nærmer seg 10 mål i år også.

Kristoffer Hoven: 4 poeng
Kommer inn etter 5 minutter i andre omgang og viser seg virkelig fram for hjemmepublikum i sin debut. Råsterk i dueller og vinner mye mot stopperne til VIF. Tar også et par løp i bakrom. Har et voldsomt godt tilslag på ballen, og scorer et flott mål hvor en kan se at den «skulle inn i nettet».

Thomas Amang blir byttet ut etter 19 minutter. Liridon Kalludra spiller de siste 20 minuttene, og misbruker en stor sjanse etter fine kombinasjoner helt på slutten. En kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 45 minutter siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 52 minutter siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 21 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 22 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse