fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
KBK–Vålerenga: 2–0

Dette var en kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra. 

Sean McDermott: 3 poeng
Ikke alt for mye å gjøre i denne kampen. Tar det lille som kommer. Står bak et lag som gjør en meget solid og godt gjennomført kamp over hele linja.

Bent Sørmo: 3 poeng
Demmer godt opp sin side, noe helt annet enn forrige kamp. Fortsatt ikke samme klasse framover som i fjor, men det er forhåpentligvis kun et tidsspørsmål.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Vinner dueller både langs bakken og i lufta. Organiserer forsvaret godt. VIF kommer knapt nok til muligheter.

Christophe Psyché: 4 poeng
Tar det meste som kommer hans vei. Mye bedre enn sist. Litt slurv i framspill, men totalt sett mer enn godkjent denne gangen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Heller ikke på høyre siden slippes det mye til. Som Sørmo gjør han en mye bedre kamp enn mot Viking. Heller ikke han er på topp offensivt. Dødballene er noe ujevnt slått, burde nok fått mer ut av disse.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller en god kamp. Bidrar mer med pasninger framover og krydrer med et par tunneler, som alltid er populært blant publikum. Sikrer godt bak på midtbanen, og har noen susende tacklinger.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Veldig god årsdebut. Bryter mange ganger, gode pasninger og bommer sjelden. Skjermer godt foran forsvaret sammen med Hopmark. Blir nok noe sliten etterhvert og får noen «kakker». Blir byttet ut med Kalludra de siste 20.

Amiduo Diop: 3 poeng
Som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Har noen unødvendig enkle pasningsfeil. Spiller litt lenger frem på banen enn sist, og trives tydeligvis der også. Er med både fram og tilbake.

Sondre Sørli: 4 poeng
Løper mye og godt. Er på farten hele tiden og skaper mange gode muligheter. Litt lite distinkt i avslutningsøyeblikkene hvor han kunne trykt til i større grad. Men viser alt i alt at det kan bli et spennende år for Sørli.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper veldig mye offensivt, er et stadig uromoment for VIF. God prestasjon og målgivende på det første målet. Blir tatt stygt og byttes ut med Hoven tidlig i andre omgang.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer inn tidlig i kampen da Amang ble skadet. Er virkelig på fra første stund som spiss. Tar gode initiativ, vinner dueller og skaper gode muligheter. Scorer også et fint mål. Er en målscorer som forhåpentligvis nærmer seg 10 mål i år også.

Kristoffer Hoven: 4 poeng
Kommer inn etter 5 minutter i andre omgang og viser seg virkelig fram for hjemmepublikum i sin debut. Råsterk i dueller og vinner mye mot stopperne til VIF. Tar også et par løp i bakrom. Har et voldsomt godt tilslag på ballen, og scorer et flott mål hvor en kan se at den «skulle inn i nettet».

Thomas Amang blir byttet ut etter 19 minutter. Liridon Kalludra spiller de siste 20 minuttene, og misbruker en stor sjanse etter fine kombinasjoner helt på slutten. En kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte