Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
08 april 2019 16:19
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Vålerenga: 2–0

Dette var en kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra. 

Sean McDermott: 3 poeng
Ikke alt for mye å gjøre i denne kampen. Tar det lille som kommer. Står bak et lag som gjør en meget solid og godt gjennomført kamp over hele linja.

Bent Sørmo: 3 poeng
Demmer godt opp sin side, noe helt annet enn forrige kamp. Fortsatt ikke samme klasse framover som i fjor, men det er forhåpentligvis kun et tidsspørsmål.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Vinner dueller både langs bakken og i lufta. Organiserer forsvaret godt. VIF kommer knapt nok til muligheter.

Christophe Psyché: 4 poeng
Tar det meste som kommer hans vei. Mye bedre enn sist. Litt slurv i framspill, men totalt sett mer enn godkjent denne gangen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Heller ikke på høyre siden slippes det mye til. Som Sørmo gjør han en mye bedre kamp enn mot Viking. Heller ikke han er på topp offensivt. Dødballene er noe ujevnt slått, burde nok fått mer ut av disse.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller en god kamp. Bidrar mer med pasninger framover og krydrer med et par tunneler, som alltid er populært blant publikum. Sikrer godt bak på midtbanen, og har noen susende tacklinger.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Veldig god årsdebut. Bryter mange ganger, gode pasninger og bommer sjelden. Skjermer godt foran forsvaret sammen med Hopmark. Blir nok noe sliten etterhvert og får noen «kakker». Blir byttet ut med Kalludra de siste 20.

annonse

Amiduo Diop: 3 poeng
Som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Har noen unødvendig enkle pasningsfeil. Spiller litt lenger frem på banen enn sist, og trives tydeligvis der også. Er med både fram og tilbake.

Sondre Sørli: 4 poeng
Løper mye og godt. Er på farten hele tiden og skaper mange gode muligheter. Litt lite distinkt i avslutningsøyeblikkene hvor han kunne trykt til i større grad. Men viser alt i alt at det kan bli et spennende år for Sørli.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper veldig mye offensivt, er et stadig uromoment for VIF. God prestasjon og målgivende på det første målet. Blir tatt stygt og byttes ut med Hoven tidlig i andre omgang.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer inn tidlig i kampen da Amang ble skadet. Er virkelig på fra første stund som spiss. Tar gode initiativ, vinner dueller og skaper gode muligheter. Scorer også et fint mål. Er en målscorer som forhåpentligvis nærmer seg 10 mål i år også.

Kristoffer Hoven: 4 poeng
Kommer inn etter 5 minutter i andre omgang og viser seg virkelig fram for hjemmepublikum i sin debut. Råsterk i dueller og vinner mye mot stopperne til VIF. Tar også et par løp i bakrom. Har et voldsomt godt tilslag på ballen, og scorer et flott mål hvor en kan se at den «skulle inn i nettet».

Thomas Amang blir byttet ut etter 19 minutter. Liridon Kalludra spiller de siste 20 minuttene, og misbruker en stor sjanse etter fine kombinasjoner helt på slutten. En kamp hvor alle spillerne jevnt over presterte veldig bra.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte