Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 juli 2019 18:45
Ole Gunnar Solskjær hilste på Manchester United-supportere etter mandagens treningsøkt. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær hilste på Manchester United-supportere etter mandagens treningsøkt. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at tirsdagens treningskamp mot Kristiansund blir en dag utenom det vanlige.

Tirsdag spiller den engelske storklubben mot Kristiansund på det som ligger an til å bli et fullsatt Ullevaal stadion. Mandag kveld var United-stjernene på plass og trente på nasjonalarenaen. Solskjær gleder seg til å lede laget på norsk jord.

– Det blir en spesiell dag for en kristiansunder å se Manchester United mot Kristiansund. Vi gleder oss, vi. Det blir en fin gjennomkjøring. Jeg vet jo hva KBK står for. Det er artig å sammenligne Eliteserien og Premier League og se styrkeforskjellen, sier Manchester United-manageren til NRK.

Han kommer fra en rundtur i Australia og Asia. Manchester United har vunnet fire av fire oppkjøringskamper så langt. Samtidig som laget har levert på banen, har ryktene svirret rundt både Solskjærs egne spillere og andre store navn som kan være aktuelle for United.

Blant andre Leicester-forsvarer Harry Maguire nevnes som en ny forsvarssjef i storklubben. Engelskmannen var ikke til stede da Leicester trente mandag, og Solskjær ble naturligvis konfrontert med om han er i ferd med å sikre seg 26-åringen. Nordmannen ville ikke si mye om den saken.

– Vi jobber med dem vi har her. Så får vi se hva vi står igjen med helt til slutt, var svaret.

Etter en drømmestart i Manchester United-jobben, gikk det tyngre for Solskjær mot slutten av 2018/19-sesongen. Han mener det blir en nøkkel å levere jevnt om de skal oppnå spill i mesterligaen.

– Vi har begynt å se konturene av et lag vi ønsker å se på Old Trafford. Det er mange spennende spillere, men vi bør kunne være med å kjempe om trofeer når vi begynner å avslutte sesongen, sa Solskjær til NRK.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte