Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
08 oktober 2019 07:19
Del på Facebook
Sean McDermott måtte se fem baller bak seg i nota i denne kampen men han gjør egentlig en grei jobb bak et veldig dårlig og uorganisert forsvar.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Sean McDermott måtte se fem baller bak seg i nota i denne kampen men han gjør egentlig en grei jobb bak et veldig dårlig og uorganisert forsvar.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Tromsø–KBK: 5–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Får en fryktelig vanskelig jobb. Slipper inn fem mål, men ingen av dem er tabber. Gjør egentlig en grei jobb bak et veldig dårlig og uorganisert forsvar.

Bent Sørmo: 2 poeng
Ikke mye å skryte av for Sørmo mot Tromsø. Glemmer helt Azemi på det andre målet og blir knust i duellen som resulterer i 2-0. Fortsatt forholdsvis ballsikker, men det blir litt ut av det. Byttes ut etter en liten time.

Aliou Coly: 1 poeng
Spiller en veldig dårlig kamp som midtstopper den første timen, og ikke mye bedre som back resten av kampen. Taper en drøss med dueller inne i egen 16-meter, som resulterer i både mål og flere store sjanser. Dårlig kvalitet på det som skjer med ball også. Og den greia med å legge hendene på ryggen virker bare håpløs.

Christophe Psyché: 2 poeng
Misser på det første målet med et hårreisende forsøk på tilbakespill til keeper allerede etter få minutter. Fortsetter kampen med å gjøre mye rart.  Har en fin avslutning på corner uten at det ga uttelling denne gangen.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Fryktelig dårlig som førsteforsvarer og slipper alt for lett til innlegg fra siden sin. Har en lei tendens til å snu «bakenden» til når motstanderen utfordrer. Dødballene holder heller ikke vanlig standard. Å slå på bakre stolpe på Coly virker eksempelvis bare meningsløst. Byttes med Erlend Sivertsen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
En av få som spiller noe i nærheten av godkjent. Den første timen som sentral på midten og den siste halvtimen som midtstopper. Forholdsvis ballsikker og gjør til tider fornuftige ting med ballen. Veldig nær å score mål på corner i slutten av kampen.

Amidou Diop: 3 poeng
Som Andreas er Diop en av de som presterer til tilnærmelsesvis godkjent. Men også han blir overløpt til tider. Gjør et par skikkelig sugende løp hjemover som forhindrer mål. Får gult kort som resulterer i karantene mot Rosenborg i neste kamp.

Sondre Sørli: 2 poeng
Noen fine tilløp i første omgang, men forsvinner gradvis ut over i kampen. Blir løpende veldig mye imellom og taper de fleste av duellene han er i.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Prøver som vanlig i starten av kampen. Men dabber veldig av etter hvert som kampen skrider fram. Slår noen gode cornere i andre omgang. Totalt sett skaper han uvanlig lite.

Amahl Pellegrino: 2 poeng
Helt usynlig hele kampen. Ikke i nærheten av nivået fra de foregående kampene. Byttes ut samtidig med Sørmo etter en liten time.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Uvanlig tamt fra den kanten. Ser glimt av den innsatsen og gløden som er kjennetegnet hans, men i langt mindre grad enn vanlig. Skaper egentlig ingenting.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Kommer inn og får en drøy halvtime på midtbanen. Å komme inn i en slik kamp er ikke verdens enkleste oppgave, og det blir da heller ikke mye å skryte av.

Jesper Isaksen kommer inn etter 55 minutter og blir utvist 3 minutter etterpå. Et meget strengt og feilaktig rødt kort. Erlend Sivertsen får det siste kvarteret for Aasbak. Totalt sett en fryktelig svak kamp av KBK. At de skulle framstå så defensivt uorganisert i Dan Peter Ulvestad sitt fravær virker litt skremmende. Men han har vært ute før uten at laget har framstått slik, så en får anta at dette var et unntak.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 11 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse