Annonse
Annonse
Landslagssjef Lars Lagerbäck bryr seg ikke nevneverdig om kritikken fra Gerd Stolsmo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Landslagssjef Lars Lagerbäck bryr seg ikke nevneverdig om kritikken fra Gerd Stolsmo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Lars Lagerbäck fikk skarp kritikk fra Ada Hegerbergs mor Gerd Stolsmo i hennes nye bok. – Det spiller ingen stor rolle for meg, sier landslagssjefen.

Det er i boken «Fotballmamma» at Stolsmo kritiserer Lagerbäck. Hun kaller det absurd at landslagssjefen stilte seg bak Martin Ødegaard etter at Real Sociedad-spissen gikk til angrep på Ada Hegerberg i sosiale medier.

Ødegaard mente Hegerberg tok fokuset vekk fra kvinnelandslagets VM-eventyr med utspillene hun kom med i et intervju med fotballmagasinet Josimar. Det ble publisert i forkant av sluttspillet i Frankrike sist sommer.

Les også: Mamma Hegerberg hamrer løs mot Lagerbäck i ny bok

Tirsdag fikk Lagerbäck spørsmål om Stolsmo-kritikken da han møtte pressen foran EM-kvalifiseringskampen mot Spania kommende lørdag.

– Jeg kan ikke si at det spiller noen stor rolle for meg. Vi lever i et fritt land med ytringsfrihet. Om hun føler det på den måten, må hun veldig gjerne gjøre det, sa han, og la til at han føler saken er en bagatell.

Gerd Stolsmo skrev følgende om Lagerbäck i boken som ble lansert tidligere denne uken.

«Det var det som skjedde etterpå som for meg framstår som mest absurd. Like etter Ødegaards utspill gikk herrelagets landslagssjef Lars Lagerbäck ut og ga ham hundre prosent støtte. Godt skrevet og klokt sagt, var det visst, og hurra for Martin som tør å stå fram. Lagerbäck hadde sågar både sett og godkjent teksten før den ble publisert».

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Webkamera Kristiansund

Våre utvalgte