fbpx
Annonse
Annonse
Nestleder i Frp og avgått statsråd Sylvi Listhaug sier mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering. Hun lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Nestleder i Frp og avgått statsråd Sylvi Listhaug sier mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering. Hun lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sylvi Listhaug sier det en provokasjon mot Frp at Abid Raja (V) har blitt utnevnt til statsråd. – Ingen kommer til å spare på kruttet nå, sier hun.

– Mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av de siste årene. Abid Raja har kommet med skittkasting mot Fremskrittspartiet. Mange har måttet holdt igjen og ikke sagt det en hadde lyst til å si, sier Listhaug til VG.

– Ingen kommer til å spare på kruttet nå, hvis han fortsetter med sine usakligheter. Folk er fed up og kommer til å slå tilbake, sier Frp-nestlederen.

Det Listhaug reagerer mest på, er da Raja i fjor anklaget Frp for å drive «brun propaganda» i forbindelse med at han kritiserte et utspill fra Frp om snikislamisering.

Frp-leder Siv Jensen mener at utnevnelsen av Raja ikke inviterer til samarbeid.

– Jeg tror Raja først og fremst bør tenke litt over hvordan han har opptrådt overfor Fremskrittspartiet. Mange av oss har fått personkarakteristikker fra han som han bør beklage, sier Siv Jensen til TV 2.

Listhaug sier Frp kommer til å svare kontant tilbake heretter. Hun liker dårlig at Raja nå er blitt statsråd.

– Det er en provokasjon mot Fremskrittspartiet, som det vil bli reagert veldig sterkt på. Han kan sette av onsdagene i Stortingets spørretime: Vi kommer til å gi ham mye arbeid i tiden som statsråd. Det kan jeg love. Han kommer ikke til å bli arbeidsledig, sier den tidligere olje- og energiministeren.

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja sier til VG at Venstre har hatt et godt samarbeid med Frp i seks og et halvt år. Han trekker blant annet fram Ketil Solvik-Olsen da han var samferdselsminister.

– Jeg vet det også har vært turbulente stunder, og jeg vil strekke ut en hånd for å få til et godt samarbeid med Frp, sier Raja.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.

Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

I kommentarfeltet må debattanter stå fram med fullt navn. Personangrep eller sjikanerende kommentarer blir slettet.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte