Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Erik Larsen, vindkraftmotstander
Ytring
03 juli 2020 15:22
Del på Facebook
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

104180472 3585553028128359 7565684457072971276 o copyFoto: Erik Larsen

Den 13. juni ble eg vekka av to kråker som varslet med intense skrik. De har reir i et høgt bjørketre ikkje så langt fra her. De bygde det nesten på ein dag i mai. Selve redet tok form som et hjerte av pinner og blei mer som ein trekant då de va ferdige.

De vekte meg 0530. Og varsla med voldsomme skrig. Redet va trua. 

Dagen før kjørte politiet vekk misjonæren Thue fra sin private grunn på Haramsøya, uten juridisk lovlig vedtak. Politimesteren hadde fått en oppringning. Noen i systemet hadde sagt nå e det nok. Gravemaskinene og dynamitt fra Stangeland maskin ska fram. De har dårlig tid te å ødelegge øya og traumatisere folket der ute på Haramsøya.

De «grønne» statsfinansierte sertifikatene har best før dato. Itte det får ingen prosjekter støtte fra oss skattebetalerar og borgarar av Norge. Gjennom nettleien.

Hvorfor har den økt og blitt dyrare enn strømmen? Jo, fordi du og meg e tvingte med på å betala for ødeleggelsen av Haramsøya, Frøya, Tonstad, Tysvær, Øyfjellet og resten av raseringen som pågår i norsk natur. Det grønne skiftes ragnarokk.

Listå e lang og blir stadig lengre. Ingen ende å se. Selv ikke i havets horisont.

Satan, beklager, staten sine mørkemenn og kvinner har det travelt. Jobber overtid i disse tider. På høylys dag.  Me ser ka så skjer for åpen scene. Statsfinansiert terror mot eget folk e det. Tilrettelagt svært så hendig og diskré. Av våre folkevalgte og byråkrater. Med de tilpassa lovendringene blei overgrepet mot egen befolkning og natur mulig. Hu hvor det går.... Og såmen, ingen kan stilles tilrette med det en trodde var rettferd.

Vindturbinene står som Mammons monster spett. Støysendere, som terroriserer. Hørbar lyd, infralyd og visuell støy av lys blinkende i natten. Lik Saurons øye fra Ringenes herre.
De blir støysendere i det indre landskap. Hos dyr og menneske. Alt levende tar de for seg. De vibrerer på frekvenser som svekker hjertemuskelen og nærvesystemet. Vingebladene blinker som strobolysende blitzlamper i sollyset.

Me snakke om etnisk rensing. Ikke bare av samer forstått som fordriving fra eget landområde. Nei, alle der blir rammet. Folk flytter fra bygda si. Dette er villet politikk. Avfolkning.

Folk blir syke. Tenk å måtte oppleva barndommens rike bli ødelagt. Fjellene der bestefar og oldefar skaffa mat. Der historiene og identiteten til fjellfolket komme fra. Der de stølte, jakta rein, ryper og hare. Henta ber og der de trengte å ver. For å berga seg sjøl og føla seg fri. Identiteten e trua og hos kystfolket. Fjellene blir sprengt vekk. Hekkeområder, høstnings og rekreasjonsområder blir for alltid ødelagt.

Ja, vindturbiner tar livet av fuglene våre. Tar vekk hekkeområder, fortrenge mennesket og dyr. Forgifte fjellheimen og elvene. Myrene og selve vassdragå forurenses med mikroplast. Tonnevis spres utover fjellheimen, før fjorden blir selve deponiet. Fjordene, havet, der du fiske din fisk. Ja ka tror du skjer der?

Kråkene varsla meg med to skrik, ikkje tre, for da e alt rolig. Disse skrika skar inn i margen.

Det e fare nå! Det e di vakt.

Hjelp oss. Redet e trua. Våre barn e trua. Fremtiden i Norge e trua. Nå valses og sages trenå ned. Midt i hekketiden i heila Norge, der naturbarbarerane trår fram. Voldtekten av naturen pågår og øke i intensitet. Mørkets ofring av skaperverket er det me ser. Sorgens vitner er me. Husk hvor vakkert og urørt dette var. Før gullets glitter i grådighetens speil brant seg inn, og gjorde blind.

Entrepenørene Stangeland og Risa mfl. har meldt seg til tjeneste. De går som leiesoldater i tjeneste for våre korrupte, hånlige og feige politikere. Generalen Erna , og tause Jonas. Ja Jonas, du som tie samtykke. Resten blir truet med partipisk. Skremt, glemt, manipulert og overtalt til å holde kjeft. Det er best og greiest slik. I det grønne skiftes navn...

Det er Norge dere! Dette er blitt selve grisehuset. De andre dyrene i Georg Orwells bok, Animal Farm, ser inn vinduet. Grisene er blitt menneskene.
Kjempegrisen, beklager, kjempekrisen Erna Solberg gjør bare jobben hun er satt til av sine kapitalistiske oppdragsgivere i EU og FN. Samt de utenlandske eigerene bak korporasjonene. De som dekker seg bak et grønt skifte. Narraktig sort og mørkt som helvete selv. Fordi det er et helvete det grønne skiftet skaper. Norges helligste landskaper sprenges og spettes med vindturbiner på.

Det føres krig mot naturen og folket nå!

Batterifabrikker og utenlandskabler er brukt for å øke strømproduksjonen. Det er kunstig og tilrettelagt for så å kunne legitimere beslageleggelse og ødeleggelse av enda mer norsk natur. Tragisk spill!

Ødeleggelsene som skjer, berammes av mange lover. Våre politikere har misbrukt ressursloven og tuklet med den. Slik at trærne med fugler i kan ødelegges midt i sin hekketid.

106909652 325176475160903 5612267072592420791 nInnleggsforfatter Erik Larsen. Foto: PrivatDette er ondskap og kynisme, en landsforræder verdig. Måtte dere bli dømt hardt. For overgrepet dere er med på, har tilrettelagt for og stille lar skje.

Media er og med på det. Måtte dere alle dømmes for det landssvik som nå finner sted.

Kråkene vekket meg, jeg varsler om det. Vindturbinene må aldri opp, og de som er satt opp må ned.

Tør du å lede ? 

Gjør det nå. Det nytter ikke å komme etterpå! Da er det for sent.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDet betyr at E39 Vik-Molde er prioritert for oppstart første seks år. God helg til deg også.
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøVi får konkludere medat vi ikkje blir samde om kva som er konklusjonen i SVV sitt innspel til ny NTP. ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 4 dager siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse