fbpx
Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Leserinnlegg
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
13 juli 2020 14:02
Frank Sve, fylkesleder og gruppeleder i Møre og Romsdal FrP. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Frank Sve, fylkesleder og gruppeleder i Møre og Romsdal FrP. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er kun ein ny regjering etter valget neste haust, med eit sterkt FrP som også bør ha Statsministeren, som kan hindre utbygging av vindkraft både på land og til havs.

Dagens regjeringsparti med Erna, Høgre, KrF og Venstre har vist kva dei står for, og ynskjer ein ikkje vindmøller forstår eg lite av at til dømes Høgre fortsatt gjer det godt på meiningsmålingane. KrF og Venstre utraderer seg sjølve og bør kome godt under sperregrensa.

Ap har også vist sitt sanne ansikt ang vindmøllepolitikken, og er det partiet med det reelle ansvaret for at utbygginga på Haramsfjellet ikkje vart stoppa.

Ap stemte imot å stoppe utbygginga på Haramsfjellet, samtidig som ordførar i Ålesund og fylkesordførar openlyst forsøkte å bløffe innbyggjarane med at dei kunne gjere noko som helst med saka, noko dei sjølvsagt ikkje kunne, anna enn eit pinleg spel for galleriet.

Sp er «ulven i fåreklær».

Og, er partiet som ved sin statsråd Riis Johannessen som i 2009 påtvinges øyfolket på Harmsøya statleg plan og gav konsesjon til utbygging.

Etter eit halvt år så var dette gløymt, og folk flest stemmer Sp sjølv om dei bryt alt dei står for gong etter gong, legg ned skular, aukar ferjeprisane og brukar pengane på byane og svindyrt bypakker.

Det einaste regjeringsalternativet etter neste valg, som reelt kan påverke og stoppe utbygging av vindkraft, er altså med grunnlag i eit sterkt FrP.

Enkelte forsøker seg med villfarelse om å innføre kinesisk/russisk kommunistisk styresett med Rødt, som aldri heldigvis skal styre dette landet, med bakgrunn i at det «sprett rundt» ein kar som vifter med eit jurist flagg, og brukar lovverket i hytt og pine.

På Haramsøya brukar han plan og bygningslova paragraf 13,1 som grunnlag for å stoppe byggesak, medan dagen etter bruke same lova i Molde ang Raudsand, stikk motsatt for å kunne ta opp igjen hovedplan.

Eg oppmodar alle til å lese kommentarutgåva til plan og bygningslova, som klart og tydeleg viser grunnen til at Rødt aldri skal styre verken Møre og Romsdal fylke eller landet.

«Eg kan på mange måtar og områder vere ueinig med ordføraren i Molde Torgeir Dahl, men eg må berre seie at eg synest syndt i han, med tanke på korleis Rødt oppfører seg i Molde bystyre, rett og slett «greinalaust».

Eg har fulgt med, og når Rødt sin såkalla «stjernejurist» forvaltar ei kommunelov som ikkje finnast andre stadar enn oppe i haudet til Rødt, så er det berre å stemme ned absolutt alt som kjem frå den kanten !

Ei stemne på desse partia, er som vanlig ei stemne som i realiteten vert å «kaste på sjøen». Eg kan love, at Stortinget vil oppleve ein uredd politikar i fri dressur dersom eg blir nominert i eige parti og kjem på Stortinget til neste haust.

FrP er imot vindkraft både på land og til havs, og eg kjem til som fylkesleiar for landets største FrP lag, til å også her ha svært sterk innflytelse på vårt partiet sin politikk framover. Så får folk flest velge.

Øyfolket på Haramsøya veit kven dei måtte stole på ang realisering av Nordøyvegen, og eg håpar dei fleste husker at både store delar av Ap, heile SV, og Rødt har vore imot denne vegen.

FrP og Frank kunne dokke stole på i Nordøyvegsaka, og i mange andre store og små viktige saker her i fylket, det kan dokke også gjere når det gjelder «Nei til vindmøller».

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Lars Svein Valderhaug 21 timer siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøBetyr det at du går bort ifra gårsdagens uttalelse:«Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens Vegvesen mener jeg vi ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugJeg sier jo at du ikke anklager noen for korrupsjon, heller ikke Statens vegvesen. Hvorfor bringer du da korrupsjon inn ...
Lars Svein Valderhaug 23 timer siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøLær deg logikk og å lese, Sundsbø! Jeg sier at jeg ikke anklager STATENS VEGVESEN for korrupsjon, din kverulant! Men ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu nevner korrupsjon hele 8 ganger i ditt avisinnlegg. Og du har nevnt korrupsjon minst 7 ganger i dine kommentarer ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøMen nå utelater du igjen din følgende uttalelse: «Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens vegvesen mener jeg bør ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu mener å påvise at jeg forfalsker dine uttalelser, og sier: «Forfalskningen er din følgende uttalelse: «Mener du virkelig at ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 188 comments
  • Lars Svein Valderhaug 126 comments
  • Lama Vik 37 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 28 comments
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte