Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Del på Facebook
Foto: Steinar Melby / KSU.NO
Foto: Steinar Melby / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Da saken Fosnagata – ny veiløsning ved etablering av Campus KSU var til behandling i hovedutvalg for miljø, samferdsel og tekniske tjenester i september i fjor, fremmet vi følgende tilleggsforslag:

Møtebehandling: Nordmørslista fremmer følgende tilleggsforslag til vedtak i sak 19/22 - Fosnagata - ny veiløsning ved etablering av Campus KSU. Nytt kulepunkt i tillegg til innstillingen:

  • I arbeidet med ny veiløsning bør det opprettes dialog med berørte aktører.

Votering: Kommunedirektørens innstilling med tilleggsforslag fra Nordmørslista: enstemmig vedtatt.

Bakgrunnen for forslaget var nettopp å sørge for at næringsdrivende i området skulle bli tatt med på råd og få anledning til å komme med sine innspill, ønsker og behov tidlig i prosessen. Det sto allerede i kommunedirektørens innstilling at videre arbeid ville innebære høring/dialog med naboer, gårdeiere, parkeringsselskap og veieiere.

Svakheten i kommunedirektørens innstilling, og bakgrunnen for vårt tilleggsforslag, var at kommunedirektøren i sin innstilling nærmest setter likhetstegn mellom høring og dialog, og nå når nabovarselet blir sendt ut ser vi med all tydelighet at dette blir feil.

De berørte partene kommer selvfølgelig til å svare på høringen, men som Hans Christian Aandahl helt riktig anfører i sitt innlegg; det er ikke dette vi mener med dialog.

Den dialogen som oppstår nå foregår i avisspalter og kommentarfelt. Det er for så vidt helt naturlig at det er det som skjer, men vi tror det hadde vært et bedre utgangspunkt om det hadde vært opprettet dialog i forkant av nabovarsel og høring, slik vi ønsket med vårt forslag.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 11 timer siden Skandalene fra Frp omkring Møreaksen
Pressen fungerer som sandkassen til den privatpraktiserende stortingspolitikeren fra Frp, som kontinuerlig sprer om seg med «fake news» om Møreaksen, ...
Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 2 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte