Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Sosialistene i Kristiansund kommune fortsetter å komme med nye måter å ta knekken på sentrum, og hele Kristiansund. Først er bypakken finansiert av bompenger, nå er det fjerning av parkeringsplasser og det neste er vel et bilfritt sentrum? Dette mener Fremskrittspartiet er helt feil.

Kristiansund kommune ønsker en ny veiløsning i Fosnagata med å erstatte parkeringsplassene med et gatetverrsnitt med brede fortau og egne sykkelfelt. Dette vil ikke bare ta livet av næringslivet i Fosnagata, men det vil koste innbyggerne i Kristiansund flere millioner for en vei med et sykkelfelt som ingen bruker.

annonse

Kristiansund er ikke en sentralisert by som Oslo, og det å bruke millioner av skattebetalernes penger på å bygge sykkelveier er ikke rettferdig. Det er helt klart at Kristiansund trenger nye og bedre veier, men dette er ikke løsningen.

Kommunen mener den nye veiløsningen vil øke antallet som går, sykler eller tar buss, men Fremskrittspartiet vet at dette bare er enda en plan i likhet med bypakken om å tvinge innbyggerne i Kristiansund til å la bilen stå hjemme.

annonse

Den eneste løsningen for å få flere til å ta kollektivtransport er å gjøre den billigere. Det at en bussbillett for en voksen koster 60 kroner er bare flaut for dem som ønsker å satse på kollektivtransport.

Fremskrittspartiet ser virkeligheten om at flertallet i Kristiansund bruker bilen og at det bare er et fåtall som sykler. Norge er et demokratisk land, der flertallet bestemmer og ikke av et fåtall. Dette burde kommunestyret og utvalgene i Kristiansund vite.

Fremskrittspartiet står med innbyggerne i Kristiansund og med det vil Fremskrittspartiet ikke bare beholde, men bygge mer parkeringsplasser. For når Arbeiderpartiet tror at sykkelveier i Kristiansund vil redde verden, så vet Fremskrittspartiet at det ikke er realiteten.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 6 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 6 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJeg fikk ikke svar på mitt spørsmål... Så jeg gjentar det i håp om at du faktisk er voksen nok ...
Ketil Strand Andersen 11 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte