Annonse
Annonse
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Eit nytt fleirtal i Molde kan stoppe planane til STVV og dagens fleirtal i Molde, for ein firefeltsveg som raserar strandaområda i noko av byens flotteste rekreasjonsområder».

Ein tunell frå Bolsønes til Lergrovik må byggast, uansett kva løysing ein velger for E39 over Romsdalsfjorden. Realitetane er nok at i dei fire neste åra, er ei ekstra 5 ferje over Romsdalsfjorden det som innbyggjarane ynskjer, og som er det einaste realistiske økonomiske alternativet. Fleire avgangar og betre nattilbod er det vi bør arbeide aktivt for, også for øyane Otrøya og Gossen.

Skal ei ferjefri fjordkryssing av Romsdalsfjorden prioriterast, vil også flytebruer/ Romsdalsaksen måtte utgreiast på lik linje med nivået til Møreaksen. Iveren etter bypakkar med omfattande bompengebruk møter eit aktivt opprør landet rundt.

Her i fylket er det bompengeopprør i Ålesund, og snart 10 000 personar er medlemmar av Nei til bompengar i Ålesund. I Molde oppfattar eg heller ikkje at innbyggjarane og næringslivet går i «Fakkeltog» for å betaler titusenvis av kr i året i bompengar. Nye politikarar i Molde bystyre og i fylkestinget bør i samarbeid arbeide for å utvikle Molde by på ein god og framtidsretta måte, utan å måtte rasere store delar av flotte Molde by og måke på med bompengar!

Det er du som bestemmer kva politikarar kommunen og fylket får, og dette tek du stilling til den 9. september i kommune- og fylkestingsvalet.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte