Annonse
Annonse
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.

«Eit nytt fleirtal i Molde kan stoppe planane til STVV og dagens fleirtal i Molde, for ein firefeltsveg som raserar strandaområda i noko av byens flotteste rekreasjonsområder».

Ein tunell frå Bolsønes til Lergrovik må byggast, uansett kva løysing ein velger for E39 over Romsdalsfjorden. Realitetane er nok at i dei fire neste åra, er ei ekstra 5 ferje over Romsdalsfjorden det som innbyggjarane ynskjer, og som er det einaste realistiske økonomiske alternativet. Fleire avgangar og betre nattilbod er det vi bør arbeide aktivt for, også for øyane Otrøya og Gossen.

Skal ei ferjefri fjordkryssing av Romsdalsfjorden prioriterast, vil også flytebruer/ Romsdalsaksen måtte utgreiast på lik linje med nivået til Møreaksen. Iveren etter bypakkar med omfattande bompengebruk møter eit aktivt opprør landet rundt.

Her i fylket er det bompengeopprør i Ålesund, og snart 10 000 personar er medlemmar av Nei til bompengar i Ålesund. I Molde oppfattar eg heller ikkje at innbyggjarane og næringslivet går i «Fakkeltog» for å betaler titusenvis av kr i året i bompengar. Nye politikarar i Molde bystyre og i fylkestinget bør i samarbeid arbeide for å utvikle Molde by på ein god og framtidsretta måte, utan å måtte rasere store delar av flotte Molde by og måke på med bompengar!

Det er du som bestemmer kva politikarar kommunen og fylket får, og dette tek du stilling til den 9. september i kommune- og fylkestingsvalet.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Tidligere meningsinnlegg

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte