fbpx
Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Leserinnlegg
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
13 august 2019 20:31
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Firefelts motorveg gjennom noko av Norges vakraste byområder i Molde, er så gedigent talentlaust og haudelaust, at det er vanskeleg å forstå».

I område etter område i samanheng med gigantprosjektet Møreaksen, kjem saker fram der store delar av befolkninga og næringslivet er imot planane som vert lansert.

Ikkje nok med at eit større fleirtal heller vil ha fortsatt ferjer eller Romsdalsaksen over Romsdalsfjorden, er det også no ein betydeleg kamp og engasjement for å stoppe firefelts motorveg inn mot Molde. Betydelige mengder med bompengar er planlagt også i bypakke Molde, ein bypakke som også her vil bli avkrevd betydelige eigenandelar, som sjølvsagt fører til at denne bompengepakken berre kan skrinleggjast umiddelbart.

Det er for oss som bur i Molde og rundt omkring i resten av fylket, ei stor gåte å forstå kvifor enkelte politikarar i Molde ynskjer E-39 rett igjennom byen, 8 rundkøyringar og rasering av byområda med gedigne vegprosjekt.

Kvifor er dette nødvendig?

Ingen andre stadar her til lands, planlegger ein på denne måten. «Er det slik at enkelte framtredende politikarar snart har tenkt å begynner å bruke litt «topplokket» lytte til innbyggjarane og ikkje berre dure fram utan å sjå anna enn sitt eige speilbilde»

Vi som politikarar må aldri gløyme kvifor vi er politikarar. Vi er dette på vegner av innbyggjarane, då vert det aldeles openbart for oss at innbyggjarane må lyttast til. Klarer ein ikkje å tenkje anna ein firefelts veg og rasere store delar av indrefileten i Molde, kan ein like godt la vere.

Det same gjelder E-39 gjennom Molde, eg trur dei fleste her i fylket begynner å forstå konsekvensane av dette, og no begynner ein å forstå dette også i Molde. Men, innbyggjarane kan ta grep den 9. september, og seie klart ifrå kva ein ynskjer.

FrP ynskjer overhode ikkje å rasere dei fine byområda i Molde med gigantvegar. Vi ynskjer heller ikkje å oversjå innbyggjarane sine meiningar, derfor ynskjer vi også å utgreie flytebru og Romsdalsaksen, og seier klart nei til milliardar av kr i bompengar.

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Jeg støtter dette oppropet.
Jeg støtter oppropet. 
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøBetyr det at du går bort ifra gårsdagens uttalelse:«Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens Vegvesen mener jeg vi ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugJeg sier jo at du ikke anklager noen for korrupsjon, heller ikke Statens vegvesen. Hvorfor bringer du da korrupsjon inn ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøLær deg logikk og å lese, Sundsbø! Jeg sier at jeg ikke anklager STATENS VEGVESEN for korrupsjon, din kverulant! Men ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu nevner korrupsjon hele 8 ganger i ditt avisinnlegg. Og du har nevnt korrupsjon minst 7 ganger i dine kommentarer ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 188 comments
  • Lars Svein Valderhaug 126 comments
  • Lama Vik 37 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 28 comments
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte