Annonse
Annonse
Arne Grødahl.
Arne Grødahl.

Regjeringen med regjeringspartiene Høyre, KrF, Venstre og ikke minst FrP forsikrer alle om at Kristiansund i fremtiden skal prioriteres når det gjelder statlige arbeidsplasser

Her er hva minister Sylvi Listhaug sa etter at hun la statlige arbeidsplasser til sin nærmeste hjemby Ålesund istedenfor Kristiansund: «Men det kommer nye muligheter for Kristiansund. Byen blir for oss prioritet nummer en når vi nå skal flytte ut arbeidsplasser. Kristiansund vil være prioritet», sitat slutt.

Samme dag er minister Sanner i Molde. Der kunne Høyres minister Jan Tore Sanner komme med følgende gladnyhet til byen Molde: «Det skal etableres 30 nye statlige stillinger i regi av Utdanningsdirektoratet i Molde, nærmere bestemt et nasjonalt økonomisk tilsynsorgan for den private barnehagesektoren», sitat slutt.

Tror regjeringen at vi ikke har internett i Kristiansund? Tror dere at vi ikke følger med? Tror dere at det er nok å snakke oss etter munnen? Nei nå har vi fått nok. Det hjelper ikke at FrP prøver seg med at neste gang, da. For da er etter valget. Og dere bryr dere ikke om Nordmøre og Kristiansund så vi vet at ingenting vil skje.

Min oppfordring som jeg har gjort før til de lokale regjeringspartiene. Nå må dere manne/kvinne dere opp. Våg å stå fram for distriktet dere kommer fra. Eller mener dere som FrP sin Engeli Johansen: dere har fått utbedret flyplasskrysset så slutt å syt?

Eller mener dere at kroner til helseinnovasjonssenteret gjør at vi fint kan tåle at Kristiansund blir forbigått igjen når det gjelder statlige arbeidsplasser?

En ting er sikkert. Dagens regjering vil ikke Nordmøre noe godt. Og deres lokale koryfeer protesterer ikke. Det er kanskje det tristeste i dette. At Høyre, KrF, V og FrP bare lar dette skje. Uten gjennomslag i eget parti. Uten et rebelsk gen som dirrer av sinne. Uten å ta kampen for Kristiansund og Nordmøre. 

Jeg skal komme med en lovnad på vegne av Kristiansund Arbeiderparti. Når vi styrer byen. Og det blir regjeringsskifte om to år. Da skal vi ha gjennomslag. Da skal Kristiansund og Nordmøre få et løft. For i vårt parti vet de at vi følger med. De vet våre synspunkter.  De vet utmerket godt hva som rører seg. Og de har forstått at det vi hevder er riktig.

Les også: Jan Tore Sanner – 30 nye statlige arbeidsplasser til Molde • Skjevfordelingen mellom fogderi i Møre og Romsdal i forhold til offentlige arbeidsplasser

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte